ΕΠΙΘΕΣΗ Λουράντου με προσβλητικές εκφράσεις σε Α. Γεωργιάδη και Κ. Χατζηδάκη

«Είστε άθλιοι και ψεύτες»

​Οι φαρμακοποιοί αποφάσισαν να αναστείλουν την απεργία διαρκείας και να ανοίξουν τα φαρμακεία τους την Τρίτη, ωστόσο θα δώσουν πολιτικό αγώνα κατά της κυβέρνησης μέσα από τα φαρμακεία τους.

«Πριν τις εκλογές, πριν την ψήφιση του νομοσχεδίου ήταν πολλοί που δεν θα ψήφιζαν και στην ψήφιση του νομοσχεδίου αποδείχθηκαν κότες… φραγκόκοτες», είπε ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής Κ. Λουράντος, μιλώντας στη γενική συνέλευση των φαρμακοποιών.

Μάλιστα επιτέθηκε με προσβλητικές εκφράσεις κατά των υπουργών Υγείας και Ανάπτυξης, ενώ αναλόγου ύφους ήταν και σλάιντ που προβ��ήθηκε στην οθόνη και στο οποίο χαρακτήριζε τους δύο υπουργούς «περιφερόμενους ψυχοπαθείς».

«Την ίδια μέρα που έδειχναν την αναλγησία των φαρμακοποιών, την ίδια μέρα που ο κ. Γεωργιάδης, ανερυθρίαστα σε ψυχοπαθητική κατάσταση έβγαινε στα ΜΜΕ και μας κατήγγειλε, το ίδιο βράδυ έστειλαν την επιτροπή εργασίας σε ένα φαρμακείο στους Αμπελοκήπους για να καταγράψει τους φαρμακοποιούς που εμείς είπαμε να βοηθήσουν τον λαό και να πάνε στο φαρμακείο», είπε ο κ. Λουράντος.

Άμεση ήταν η απάντηση του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος δήλωσε:

«Θα ήθελα καταρχάς να εκφράσω την ικανοποίησή μου για το γεγονός ότι σταμάτησε η απεργία τόσο πολύ γρήγορα που ταλαιπωρούσε τόσο πολύ τον κόσμο».

Αλλά και οι φραστικ��ί χαρακτηρισμοί του κ. Λουράντου ήταν έντονοι, αφού δεν δίστασε να κάνει λόγο για αθλιότητα από την πλευρά του κ. Χατζηδάκη και του κ. Γεωργιάδη.

«Ακούστε την αθλιότητα του Χατζηδάκη και του Άδωνι. Είστε άθλιοι, είστε ψεύτες, πρέπει να έχει λίγη τσίπα. Κύριε Χατζηδάκη εσείς δώσατε τις τιμές στα φάρμακα, πριν από λίγα χρόνια, οι οποίες σήμερα είναι 50% κάτω και δεν έχετε λογοδοτήσει ακόμα γιατί κυκλοφορούν αυτά τα φάρμακα και τότε κυκλοφορούσαν με διπλάσια τιμή με δική σας ευθύνη και πάλι», είπε.

Ο υπουργός Υγείας πάλι είπε ότι ο κ. Λουράντος έχει κάθε δικαίωμα να μετατρέψει τα φαρμακεία σε εκλογικά κέντρα εναντίον του και με άκρως ειρωνικό ύφος δήλωσε ότι ο πρόεδρος των φαρμακοποιών βρέθηκε πρόσφατα σε συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ και γι’ αυτό τον αντιμετωπίζει πλέον σαν πολιτικό του αντίπαλο.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top