Το ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΟ σημείωμα που έδωσε ο Αλβανός βαρυποινίτης στον αρχιφύλακα πριν τον σκοτώσει

«Αναγκαστικά πρέπει να πάρω μια ζωή»

Το ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΟ σημείωμα που έδωσε ο Αλβανός βαρυποινίτης στον αρχιφύλακα πριν τον σκοτώσει

​Το τελευταίο σημείωμα που παρέδωσε ο Αλβανός βαρυποινίτης, Ίλι Καρέλι, στον υπαρχιφύλακα Γιώργο Τσιρώνη, λίγο πριν τον σκοτώσει εν ψυχρώ με αυτοσχέδιο μαχαίρι, ήρθε την Κυριακή στο φως της δημοσιότητας.

Το σημείωμα που έχει πάνω του κηλίδες από το αίμα του αδικοχαμένου σωφρονιστικού υπαλλήλου, αποδεικνύει ότι ο βαρυποινίτης βρισκόταν υπό το κράτος μεγάλης φόρτισης και ήταν αποφασισμένος να αφαιρέσει ζωές γιατί όπως γράφει ένιωθε αδικημένος.

Το πιο σοκαριστικό είναι ότι το σημείωμα έχει ημερομηνία την 25η Μαρτίου, ημέρα που δολοφόνησε τον Γιώργο Τσιρώνη, αποδεικνύοντας ότι τα είχε όλα προσχεδιασμένα.

image.jpg

Το σημείωμα που έδωσε ο Καρέλι στον άτυχο υπαρχιφύλακα έγραφε:

«Προς την υπηρεσία Φυλακών του Μαλανδρίνου

Με κρατάτε εδώ μέσα στη φυλακή τσάμπα τόσο καιρό, τόσα πολλά χρόνια, μόνο για κλοπές, χωρίς να έχω σκοτώσει κάποιον, γιατί; Γιατί δεν με αφήσατε να πάω στο σπίτι μου να βρω ζωντανή τη μάνα μου, γιατί; Γιατί δεν με αφήσατε να έφτιαχνα κι εγώ μια οικογένεια, γιατί;

Είμαι μέσα από το 1997 και δεν χορτάσατε με τα τόσα χρόνια από τη ζωή μου; Μέχρι τώρα έχω βγάλει ισόβια και τέσσερα χρόνια με εργασία. Με το λάθος που έχω κάνει δεν μου αξίζανε τόσα πολλά χρόνια, κι ακόμα συνεχίζετε να με κρατάτε, γιατί;

Γιατί τώρα αναγκαστικά πρέπει να πάρω κι εγώ μια ζωή από εσάς.

Γιατί μου πήρατε όλη μου τη ζωή; Γιατί; Γιατί; Γιατί;»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top