Οργισμένοι οι συγγενείς των θυμάτων: Να μην αποφυλακιστούν οι σατανιστές της Παλλήνης

«Θα βγουν και θα κάνουν τα ίδια» λέει ο θείος της άτυχης Γαρυφαλιάς Γιούργα

Οργισμένοι οι συγγενείς των θυμάτων: Να μην αποφυλακιστούν οι σατανιστές της Παλλήνης
Να μην αποφυλακιστούν ζητούν οργισμένοι οι συγγενείς των θυμάτων των σατανιστών της Παλλήνης, Ασημάκη Κατσούλα και Μάνου Δημητροκάλη.

Με αφορμή δημοσίευμα που θέλει τον καταδικασμένο σε δις ισόβια και 12 μήνες φυλακή Ασημάκη Κατσούλα να αποφυλακίζεται από τις αγροτικές φυλακές Αγιάς στην Κρήτη, όπου εκτίει την ποινή του τα τελευταία χρόνια, αλλά και δηλώσεις του συνηγόρου του Αλέξη Κούγια ότι κάτι τέτοιο στέκει νομικά αφού έχει εκτίσει 20 χρόνια της ποινής του, συγγενείς των θυμάτων ξεσπούν.

«Ο Κατσούλας είναι ένας έξυπνος άνθρωπος, ο οποίος μπορεί να έχει επιδείξει καλή διαγωγή εκεί μέσα γι' αυτόν ακριβώς το λόγο: για να βγει και να επαναλάβει τα ίδια» αναφέρει στο Mega ο Μάκης Γιούργας, θείος της άτυχης Γαρυφαλιάς Γιούργα, την οποία σκότωσαν τον Απρίλιο του 1993.

Υπενθυμίζεται ότι η Δήμητρα Μαργέτη, συγκατηγορούμενη των Κατσούλα και Δημητροκάλη, έχει αποφυλακιστεί στις 23 Νοεμβρίου 2001 και έχει κάνει και οικογένεια, με τον συνήγορό της Αλέξη Κούγια να ισχυρίζεται ότι έχει κάνει στροφή 360 μοιρών μετά την αποφυλάκισή της, τιμώντας την εμπιστοσύνη της Δικαιοσύνης στο πρόσωπό της. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top