Δεν έχει τέ��ος η ΤΡΑΓΩΔΙΑ στο Αγρίνιο: Έφυγε από τη ζωή ένα μήνα πριν γίνει πατέρας

Βασανίζουν τα ερωτήματα για το τι ακριβώς συνέβη

​Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Γραμματικού στο Αγρίνιο μετά την τραγωδία που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης, όταν κατέρρευσε τμήμα παλιάς κατοικίας, καταπλακώνοντας δύο άνδρες.

Πολλά είναι τα αναπάντητα ερωτήματα, ενώ κρίσιμη θεωρείται η κατάθεση του 43χρονου χειριστή του εκσκαφέα που άνοιξε τον λάκκο λίγα εκατοστά από το παλιό σπίτι και είχε σταματήσει τις εργασίες ελάχιστα λεπτά πριν την κατάρρευση του τοίχου.

Ο άνδρας βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και μετά το συμβάν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο συνοδεία αστυνομικών.

Κανείς μέχρι στιγμής δεν γνωρίζει πώς βρέθηκε στο σημείο ο 49χρονος έμπορος ελαιών από το Παναιτώλιο που έχασε ��όσο τραγικά τη ζωή του, όταν καταπλακώθηκε από τόνους χωμάτων. Ο άτυχος άνδρας ήταν πατέρας ενός επτάχρονου κοριτσιού και δεν είχε καμία σχέση με τις εργασίες που γίνονταν στο παλιό σπίτι.

Πολύ πιθανόν να περνούσε από το σημείο και να στάθηκε για να δει τι εργασίες κάνει ο 37χρονος, τον οποίο γνώριζε και συνεργάζονταν μαζί στο εργοστάσιό του. Φως στο μυστήριο θα δώσει ο 43χρονος χειριστής του εκσκαφέα, όπως επίσης και για το γιατί άνοιξε τον λάκκο που κατά πάσα πιθανότητα επηρέασε την στατικότητα του κτιρίου.

Σύμφωνα με τους κατοίκους του χωριού ο λάκκος άνοιξε είτε για κάποια αποχετευτική εργασία, είτε για να θαφτούν εκεί τα μπάζα της παλιάς μονοκατοικίας που επρόκειτο να κατεδαφιστεί.

Το πιο τραγικό από όλα είναι, ότι ο 37χρονος που έχασε τη ζωή του και στον οποίο άνηκε το σπίτι, είχε παντρευτεί πρόσφατα και μάλιστα η γυναίκα του θα φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί τον άλλο μήνα.

Σήμερα, Παρασκευή θα τελεστούν οι κηδείες των δύο ανδρών. Ο 49χρονος από το Παναιτώλιο θα κηδευτεί στο χωριό του στις 11 π.μ., ενώ η κηδεία του 39χρονου θα γίνει στις 4 μ.μ. στον Ι.Ν. του Αποστόλου Φιλίππου Γραμματικού.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top