Θρήνος και σπαραγμός στην κηδεία της 27χρονης Σεμέλης που "έσβησε" σε πισίνα κολυμβητηρίου

Συντετριμμένη η οικογένειά της για τον ξαφνικό χαμό της

Θρήνος και σπαραγμός  στην κηδεία της 27χρονης Σεμέλης που "έσβησε" σε πισίνα κολυμβητηρίου

Πρώτη Ανάρτηση:13/03/2014 16:22

Στο νεκροταφείο Καισαριανής Κηδεύτηκε στις 14.00 το μεσημέρι η 27χρονη Θεοδώρα-Σεμέλη Αντύπα, η αθλήτρια που έχασε τόσο άδικα τη ζωή της στην πισίνα του Κολυμβητηρίου «Πεπανός» στην Πάτρα.

Η ��ικογένειά της, οι συγγενείς της, οι φίλοι της και οι συναθλητές της ήταν εκεί προκειμένου να της πουν το τελευταίο αντίο. Ωστόσο, δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως η 27χρονη Σεμέλη «έσβησε» έτσι ξαφνικά…

rslkplqyfy53217f1fa7730.jpg
Μετά την νεκροψία, η σορός της κοπέλας μεταφέρθηκε στην Αθήνα, όπου ζουν οι γονείς της για να γίνει η ταφή.

130314100122_2616.jpg
Την ίδια ώρα, όπως σας γράψαμε και νωρίτερα από το star.gr, νέα σενάρια έρχονται στο «φως» για το θάνατό της. Σύμφωνα με πληροφορίες, από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψαν ευρήματα πνιγμού και ορισμένα άλλα, τα οποία δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί. Περισσότερο φως στα αίτια που οδήγησαν την κοπέλα στο θάνατο θα ρίξει η τοξικολογική εξέταση, τα αποτελέσματα της οποίας αναμένονται σε περίπου ενάμιση μήνα.

Αυτό πάντως που συζητείται έντονα, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, είναι ότι το κορίτσι ταλαιπωρείτο από μία ίωση το τελευταίο διάστημα και πιθανότατα εξακολουθούσε να γυμνάζεται, παρά το γεγονός ότι ήταν ασθενής.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top