ΣΑΛΟΣ με φοιτήτρια: Έπαιζε πρωταγωνιστικούς ρόλους σε πορνό ταινίες για να πληρώσει το κολέγιο!

Αποκαλύφθηκε το μυστικό της και η ζωή της έγινε ΚΟΛΑΣΗ!

ΣΑΛΟΣ με φοιτήτρια: Έπαιζε πρωταγωνιστικούς ρόλους σε πορνό ταινίες για να πληρώσει το κολέγιο!

Το πρωί καθόταν στα έδρανα του πανεπιστημίου στο οποίο φοιτούσε και το βράδυ έπαιζε πρωταγωνιστικούς ρόλους σε... πορνό ταινίες!


Ο λόγος για την «Lauren» στο Duke στο Durham της Βόρειας Καρολίνας η οποία νόμιζε ότι είχε καλά κρυμμένο το μυστικό της αλλά υπολόγιζε χωρίς έναν συμφοιτητή της οποίος ακολούθησε το προφίλ της στο twitter και την «τσάκωσε»!

Όπως είπε η ίδια την ιστορία της σε ένα μπλογκ για γυναίκες, παρατήρ��σε ότι μετά τα Χριστούγεννα, άρχισαν να αυξάνονται απότομα τα αιτήματα φιλίας στο Facebook μέχρι που κατάλαβε τι είχε γίνει!

«Άρχισα να τρέμω από φόβο» γράφει η ίδια στο μπλογκ. «Ήξερα τι θα έπρεπε να αντιμετωπίσω: εξευτελισμό, ντροπή, απειλές... Αυτό που δεν περίμενα ήταν το σκληρό διαδικτυακό bullying που υπέστη. Κάθε λεπτομέρεια της ζωής μου ανέβαινε στο Διαδίκτυο».

Για το πώς διέρρευσαν όλα πάντως ευθύνεται η ίδια η «Lauren» καθώς αποκάλυψε το μυστικό της σε ένα νεαρό φίλο της από το πανεπιστήμιο.

Όπως είπε, αναγκάστηκε να γυρίσει πορνοταινίες, για να μην παρατήσει το πανεπιστήμιο, καθώς τα δίδακτρα ήταν πολλά και δεν μπορούσε να τα πληρώσει! Μάλιστα είχε πάρει ακόμα και δάνειο επειδή δεν ήθελε να επιβαρύνει τους γονείς ��ης!


«Είδα το πορνό σαν έναν τρόπο να αποφοιτήσω από το πανεπιστήμιο των ονείρων μου χωρίς χρέη, κάνοντας παράλληλα κάτι που μου αρέσει πολύ» είπε χαρακτηριστικά. Τι τραβάνε και οι φοιτήτριες!


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top