Νέα επεισόδια στο Σύνταγμα: Κι άλλος διαδηλωτής βρέθηκε στο οδόστρωμα

Κλειστοί οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας

Νέα επεισόδια στο Σύνταγμα: Κι άλλος διαδηλωτής βρέθηκε στο οδόστρωμα

Πρώτη ανάρτηση: 28/02/2014 10:47

Νέα επεισόδια σημειώθηκαν στο Σύνταγμα στη διάρκεια της συγκέντρωσης σχολικών φυλάκων και εκπαιδευτικών, ενώ αυτή την ώρα είναι κλειστοί οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας.

Για ακόμη μία φορά διαδηλωτές και αστυνομικοί συγκρούστηκαν, όταν οι δεύτεροι επιχείρησαν να ανοίξουν τον δρόμο μπροστά από το υπουργείο Οικονομικών,προκειμένου να αποχωρήσει η τρόικα.

Τελικά, οι συγκεντρωμένοι απωθήθηκαν προς την οδό Ερμού, αφού πρώτα έγινε περιορισμένη χρήση χημικών. Ένα άτομο βρέθηκε στο οδόστρωμα και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

2043255.jpg

Λίγο νωρίτερα, τα αίματα άναψαν όταν η αστυνομία επιχείρησε να απωθήσει τους συγκεντρωμένους, προκειμένου να αποκατασταθεί η κυκλοφορία στο Σύνταγμα.

Resizer.jpg
Μία γυναίκα διαδηλώτρια έπεσε στο οδόστρωμα, πιθανότατα λόγω αναπνευστικών προβλημάτων από την χρήση χημικών, και αυτήν την ώρα μεταφέρεται στο νοσοκομείο.
2043259.jpg
Νωρίς το πρωί της Παρασκευής, όπως σας γράψαμε από το star.gr, η αστυνομία έκανε χρήση χημικών για να απομακρύνει τους διαδηλωτές, κάποιοι εκ των οποίων είχαν εισέλθει στον προαύλιο χώρο του υπουργείου, και προχώρησε σε 17 προσαγωγές.

Ανάμεσα στους προσαχθέντες, που μεταφέρθηκαν στη ΓΑΔΑ και αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι, ήταν και ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ Θέμης Κοτσιφάκης.

Κάντε κλικ και δείτε περισσότερα στο βίντεο από την εκπομπή LIVE U



Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top