Σε ά��λια ψυχολογική κατάσταση η 40χρονη τσιρλίντερ με τα ναρκωτικά-Οδηγήθηκε στις φυλακές

Έκλαιγε συνεχώς κατά την απολογία της

Σε άθλια ψυχολογική κατάσταση η 40χρονη τσιρλίντερ με τα ναρκωτικά-Οδηγήθηκε στις φυλακές

Με ένα τσιγάρο στο χέρι, σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και κλαίγοντας συνεχώς η εντυπωσιακή 40χρονη προσπαθούσε να συνέλθει από το βαρύ κατηγορητήριο που αντιμετωπίζει.

Στον ενδέκατο όροφο της Ασφάλειας Αττικής, ένα από τα πιο γνωστά ονόματα στο χώρο των νυχτερινών κέντρων, δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει ότι μετά την απολογία της θα πάρει τον δρόμο για τις γυναικείες φυλακές.

Το πρωί τα μέλη της σπείρας που διακινούσε στη χώρα μας το επικίνδυνο συνθετικό ναρκωτικό MDMA οδηγήθηκαν στον ανακριτή για να απολογηθούν και τελικά τρία από αυτά προφυλακίστηκαν.

Σύμφωνα με την αστυνομία η 40χρονη ξανθιά, πρώην τσιρλίντερ σε ομάδα μπάσκετ, που για χρόνια έκανε δημόσιες σχέσεις σε μεγάλα νυχτερινά κέντρα στα βόρεια και νότια προάστια είχε το διαμέρισμά της για να φυλάει τα ναρκωτικά και από εκεί ξεκινούσε η διακίνησή τους.

Τα υπόλοιπα μέλη της σπείρας χρησιμοποιούσαν ένα υπερπολυτελές αυτοκίνητο πολλών κυβικών μέχρι το επικίνδυνο ναρκωτικό να φτάσει στους πελάτες.
Αναμεσά τους και ένας 40χρονος που το 2010 είχε συλληφθεί μαζί με διάσημο άνδρα μοντέλο, ο οποίος εκείνη την εποχή μεσουρανούσε στις πασαρέλες της αθηναϊκής μόδας, κατηγορούμενοι και οι δυο για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Κάντε κλικ και δείτε περισσότερα στο βίντεο

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top