Προθεσμία έλαβαν οι τέσσερις Κούρδοι που κατηγορούνται για τρομοκρατία

Προχώρησαν σε καταγγελίες

Προθεσμία έλαβαν οι τέσσερις Κούρδοι που κατηγορούνται για τρομοκρατία
Προθεσμία για την Παρασκευή ζήτησαν και έλαβαν οι τέσσερις Τούρκοι κουρδικής καταγωγής, που συνελήφθησαν για τη γιάφκα στου Γκύζη.

Οι ίδιοι κατήγγειλαν ότι ξυλοκοπήθηκαν από τους αστυνομικούς και ισχυρίστηκαν ότι τους πήραν δείγμα DNA χωρίς τη συναίνεσή τους.

Όπως σας είχαμε αναφέρει σε προηγούμενη ανάρτηση στο star.gr, ένα ανώνυμο τηλεφώνημα προς την αστυνομία τρεις μέρες πριν, ήταν το έναυσμα για την κινητοποίηση της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας που έφερε στο φως ένα ολόκληρο οπλοστάσιο, κριμένο σε αυτό το μικρό διαμέρισμα της οδού Γενναδίου στην περιοχή του Γκύζη.

Παράλληλα, το απόγευμα της Τρίτης η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε ότι το DNA του 49χρονου συλληφθέντα ταυτοποιήθηκε με γενετικό υλικό που βρέθηκε σε ιμάντα αντιαρματικής ρουκέτας, σε σημαιάκια με την ένδειξη DHKP-C και σε κινητό τηλέφωνο, τα οποία είχαν κατασχεθεί σε πλωτό σκάφος στην υπόθεση της Χίου τον Ιούλιο του 2013.

Το DNA του ίδιου συλληφθέντα ταυτοποιήθηκε με γενετικό υλικό που βρέθηκε σε αντικείμενα κατά την έρευνα σε σπίτι την οδό Μιαούλη 51, που σχετίζονταν με τη διερεύνηση της υπόθεσης στην Τριανδρία Θεσσαλονίκης.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top