Μαρτυρία-ΦΩΤΙΑ για τους αγώνες Dragster: Τι λέει ο κολλητός-συναθλητής του αδικοχαμένου Νίκου

Τραγικό! Συνέχισαν και μετά την ΤΡΑΓΩΔΙΑ τις κόντρες

Μαρτυρία-ΦΩΤΙΑ για τους αγώνες Dragster: Τι λέει ο κολλητός-συναθλητής του αδικοχαμένου Νίκου

Τα λάθη που έγιναν και το τι επικράτησε έπειτα από το δυστύχημα στην πίστα του Ελληνικού κατά τη διάρκεια των αγώνων Dragster που «πάγωσε» το πανελλήνιο αποκαλύπτει ο κολλητός και συναθλητής του αδικοχαμένου Νίκου Μπερδέ, Νάσος Καστελιώτης.

«Τα όρια του τερματισμού δεν ήταν ευδιάκριτα. Εγώ στην πρώτη κούρσα τράβηξα το πόδι μου από το γκάζι διότι δεν μπορούσα να διακρίνω που τερματίζουμε και έκοψα ταχύτητα τελευταία στιγμή, καθώς ο κίνδυνος να συγκρουστώ με τον συναθλητή μου ήταν άμεσος» αναφέρει ο ίδιος.

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει ο Νάσος πριν τους αγώνες έκρουσαν τον κώδωνα κινδύνου στον διοργανωτή αλλά εκείνος δεν τους υπολόγισε με αποτέλεσμα να φτάσουμε στην απίστευτη τραγωδία.

«Πήγαμε στον διοργανωτή και του είπαμε πως ο τερματισμός δεν φαίνεται και είναι δυνατόν οι αθλητές να μπερδευτούν. Του εκθέσαμε τους φόβους μας για τη στροφή που έπαιρναν οι αθλητές για να πάνε στον χώρο επισκευών, λεγοντάς του πως εκεί πρέπει να υπάρχει άνθρωπος για να ειδοποιεί για την επόμενη εκκίνηση, ώστε οι διαγωνιζόμενοι να προλάβουν να μπουν στον ασ��αλή χώρο» λέει ο Νάσος.

Η απάντηση που έλαβε από τον διοργανωτή;;; «Ρε Νάσο να βάλω στα 900 μέτρα άνθρωπο;»

Δυστυχώς όμως η πραγματικότητα τον διέψευσε καθώς λίγη ώρα μετά δύο νέοι άνθρωποι συγκρούστηκαν με σφοδρότητα με αποτέλεσμα ο ένας να σβήσει επί τόπου και ο δεύτερος, ο Μανώλης Ξαγοράρης να χαροπαλεύει στο νοσοκομείο.

Το τραγικό είναι ότι ακόμα και τη στιγμή που οι δύο νέοι κείτονταν αιμόφυρτοι η σημαία έπεφτε για να ξεκινήσουν και οι υπόλοιπο διαγωνιζόμενοι.

Όπως λέει ακόμη ένας συναθλητής του άτυχου Νίκου, «έγιναν άλλα δύο “περάσματα” αμέσως μετά το δυστύχημα. Ακόμα και αθλητές σήκωναν τα χέρια τους και φώναζαν στους αρμόδιους να μη δίνουν εκκινήσεις!»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top