Έφθασε στην Ελλάδα η Μυρτώ: Μεταφέρθηκε σε ειδικό κέντρο στη Λάρισα

Τι δηλώνει η μητέρα της στο STAR

Έφθασε στην Ελλάδα η Μυρτώ: Μεταφέρθηκε σε ειδικό κέντρο στη Λάρισα
Σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα βρίσκεται από χθες η 16χρονη Μυρτώ που είχε πέσει θύμα πρωτοφανούς επίθεσης στην Πάρο από Πακιστανό με αποτέλεσμα να πάθει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Η Μυρτώ έφθασε στο Ελευθέριος Βενιζέλος από Βοστώνη μέσω Λονδίνου μετά από 7,5 μήνες νοσηλείας στην Αμερική και τη συνόδευε η μητέρα της.
Ήδη, το ��έντρο της Λάρισας έχει εκπονήσει ένα πλήρες πρόγραμμα αποκατάστασης το οποίο περιλαμβάνει κινησιοθεραπεία και εντατική λογοθεραπεία με ένα σύστημα εναλλακτικής επικοινωνίας.
«Δεν είναι πολύ καλά. Περιμέναμε πολλά αλλά… Δεν χάνω τις ελπίδες μου, θα πολεμήσουμε. Ελπίζω το καλύτερο για το παιδί μου, ό,τι κι αν είναι αυτό» δήλωσε στο STAR η μητέρα της Μυρτούς, Μαίρη Κοτρώτσου.
Η ίδια, αναφορικά με τη δίκη για τον Πακιστανό που γίνεται την Τρίτη, δήλωσε πως «σίγουρα μια καταδίκη πρέπει να υπάρχει. Για αυτό το παιδί (σ.σ.: εννοεί τη Μυρτώ), όχι για μένα. Το παιδί δεν πρόκειται να ξαναγίνει όπως ήταν».
Στο STAR μίλησε και ο κ. Χασσιώτ��ς, υπεύθυνος επικοινωνίας του Κέντρου Αποκατάστασης της Λάρισας: «Είμαστε πανέτοιμοι να υποδεχτούμε τη Μυρτώ και προσδοκούμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με τη βοήθεια του Θεού. Είχαμε και έχουμε επικοινωνία με τους γιατρούς στη Βοστώνη».
Σύμφωνα με τον ίδιο, στη Μυρτώ θα γίνει «εργοθεραπεία, λογοθεραπεία, φυσιοθεραπεία και κάθε βδομάδα η εξέλιξή της θα δείχνει το δρόμο για το τι θα κάνουμε».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top