ΣΟΚ: «Έπαιξα σε πορνό για να σώσω τον πατέρα μου αλλά τον έχασα»

Η φοιτήτρια από την Πάτρα μιλά για το πώς πήρε αυτή την απόφαση

ΣΟΚ: «Έπαιξα σε πορνό για να σώσω τον πατέρα μου αλλά τον έχασα»

​Σοκάρει και προκαλεί ανάμικτα συναισθήματα η ιστορία της Μάρως, μιας φοιτήτριας από τη Πάτρα που αποφάσισε να παίξει σε ταινία πορνό για να σώσει τον πατέρα της!

Την Μεγάλη Παρασκευή όμως η μοίρα της έπαιξε ένα άσχημο παιχνίδι. Έχασε τον αγαπημένο πατέρα, Γιώργο, στα 66 του χρόνια. Ο άτυχος άνδρας είχε ζάχαρο και εκείνη την ημέρα έπαθε ανακοπή.

Η Μάρω εδώ και αρκετούς μήνες δούλευε ως barwoman σε γνωστό club της πόλης.

Παράλληλα σπούδαζε κοινωνιολογία. Τον Μάρτιο που μας πέρασε όμως ήρθε το πρώτο κακό νέο. Ο αγαπημένος αδερφός του πατέρα της αφήνει την τελευταία του πνοή στην Αφρική. Αιτία; Το ζάχαρο. Η κατάσταση του πατέρα της τότε επιδεινώνεται και το ζάχαρο ξεπερνά τα επιτρεπτά όρια.

Έτσι η Μάρω πρέπει να βρει χρήματα να πληρώσει τις πανάκριβες θεραπείες του μπαμπά της και ψάχνει απεγνωσμένα μια λύση.

Τότε αποφάσισε να κάνει κάποιες φωτογραφήσεις και στη συνέχεια να παίξει σε ταινία… πορνό!

Η ίδια μιλώντας σε τοπικό site αποκάλυψε: «Ο θάνατος του πατέρα μου με συγκλόνισε. Από την ημέρα που έφυγε και μετά αναζητώ τρόπο να ξεφύγω από το λάθος μου. Έκανα λάθος, όμως τώρα είναι αργά. Δεν επιζητώ την συγχώρεση κανενός. Αυτό το κρίνει μόνο ο Θεός. Αυτό που θέλω είναι να συνεχίσω τη ζωή μου σε μια Ελλάδα που αρέσκεται στο να βάζει ταμπέλες στους ανθρώπους. Από εκείνη την ημέ��α δε μπορώ να βρω δουλειά πουθενά.»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top