Αποκλειστικό:Σε τροχαίο σκοτώθηκε και ο γιος της 41χρονης οδηγού στον Αγ. Στέφανο

Τραγωδία: Έμεινε μόνος ο πατέρας μετά τον χαμό και της 16χρονης

Τα παιχνίδια που παίζει καμιά φορά η μοίρα δεν μπορεί να τα ανατρέψει κανείς…

Αυτό ακριβώς συνέβη και με τα τέσσερα κορίτσια που άνοιξαν φτερά για την ''πόλη των αγγέλων'' παίρνοντας μαζί τους και τη μαμά… όταν το αυτοκίνητο με τη 41χρονη μητέρα ανετράπη με αποτέλεσμα και οι πέντε τους να βρουν τραγικό θάνατο… λίγες ώρες μετά την διασκέδασή τους!

Συγκλονισμένη είναι όλη η Ελλάδα και το τραγικό είναι ότι συνεχώς έρχονται νέα στοιχεία από τις ζωές των 4 κοριτσιών και της μητέρας που προκαλούν την θλίψη!

Η τελευταία και αποκλειστική πληροφορία είναι ότι η 41χρονη μητέρα και οδηγός του αυτοκινήτου στο μοιραίο τροχαίο… είχε εκτός από μία κόρη (θύμα του τροχαίου) κι ένα γιο, ο οποίος, σύμφωνα με το lay out, έφυγε κι αυτός από τη ζωή ξαφνικά σε τροχαίο!

Ο θείος του παιδιού κατευθυνόταν με το αυτοκίνητό του στο δρόμο, όταν ξαφνικά και κατά λάθος πάτησε τον ανιψιό του, το γιο της 41χρονης μητέρας… μόλις 10 μέτρα από το σπίτι τους!

Το πιο συγκλονιστικό είναι ότι ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας και πατέρας των δύο αδικοχαμένων παιδιών είναι οδηγός φορτηγού και την ημέρα που έγινε το ατύχημα κι έχασαν τη ζωή τους η γυναίκα του και μοναχοκόρη του έλειπε στο εξωτερικό για δουλειά και γύρισε μία μέρα μετά.

Πώς να αντέξει αυτός ο άνθρωπος τα χτυπήματα της μοίρας…

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top