«Παιδί μου γύρνα πίσω»: Λυγίζει ο πατέρας της 17χρονης Κατερίνας που εξαφανίστηκε

Ξεσπάει μπροστά στην κάμερα - Δείτε την σπαρακτική του έκκληση στο βίντεο

 «Παιδί μου γύρνα πίσω»: Λυγίζει ο πατέρας της 17χρονης Κατερίνας που εξαφανίστηκε

Σπαράζει καρδιές η έκκληση του πατέρα της 17χρονης Κατερίνας, που εξαφανίστηκε στις 18 Ιουνίου στην περιοχή της Αργυρούπολης!

Όπως σας είχαμε πει, από εκείνη την ημέρα έχει σημάνει συναγερμός στο «Χαμόγελο του Παιδιού», όμως δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής πληροφορίες που να οδηγο��ν στα ίχνη της.

Ο πατέρας της, Σιμεών Ιορδανίδης, ο οποίος εργάζεται στον δήμο Αργυρούπολης, σπάει την σιωπή του και μπροστά στην κάμερα λέει: «Παιδί μου γύρνα πίσω…».

Έχει άλλα δύο ανήλικα παιδιά και όταν βλέπει το τρίτο κρεβάτι στο δωμάτιο άδειο σπαράζει. Δεν μπορεί να συγκρατήσει τους λυγμούς του.

Όπως αποκαλύπτει η κόρη του είχε επικοινωνία μέσω social media με έναν άντρα αλβανικής καταγωγής, ενώ ένα βράδυ είχε ακούσει συνομιλία της Κατερίνας με κάποιον στο τηλέφωνο και του είχε πει να αφήσει την κόρη του ήσυχη…

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του, ο άντρας αυτός τον πήρε τηλέφωνο και του είπε να βρεθούμε στην πλατεία της Αργυρούπολης να μιλήσουν, όμως δεν εμφανίστηκε ποτέ.

«Δώσε μου πίσω το παιδί μου και δεν θα πάθεις τίποτα», ήταν τα τελευταία λόγια που του είπε.

Από τότε κανένα σημάδι ζωής.

Πώς είναι η 17χρονη Κατερίνα

Το κορίτσι έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Έχει ύψος 1,65 και βάρος 60 κιλά. Την ημέρα της εξαφάνισης φορούσε άσπρο σορτσάκι, μαύρη αμάνικη μπλούζα και μαύρα σανδάλια, ενώ συνηθίζει να φοράει πολλά βραχιόλια και έχει σκουλαρίκια στη μύτη και στα αυτιά.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία μπορεί να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με το «Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην ευρωπαϊκή γραμμή για τις εξαφανίσεις 116.000 καθώς και σε όλα τα αστυνομικά τμήματα της χώρας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top