Welcome to Greece Ριμπολόβλεφ! Ώρα να δεις τι σημαίνει ελληνική φιλοξενία!

Ποια επένδυση του μεγιστάνα μπλοκάρουν

Welcome to Greece Ριμπολόβλεφ! Ώρα να δεις τι σημαίνει ελληνική φιλοξενία!

​«Σαν τα κοκόρια» σφάζονται ο δήμαρχος Μεγανησίου και ο δήμαρχος Λευκάδας με αφορμή ένα μουσείο που θέλει να φτιάξει ο ρώσος μεγιστάνας και αγοραστής του Σκορπιού Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ προς τιμήν του Αριστοτέλη Ωνάση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Οι δύο τοπικοί άρχοντες αντί να κάνουν τα πάντα για να διευκολύνουν τον Ρώσο μεγιστάνα στην κατασκευή του συγκεκριμένου μουσείου, προσπαθούν με έναν μοναδικό τρόπο να τον "μυήσουν" στην ελληνική γραφειοκρατία και νοοτροπία και να τον κάνουν να μετανιώσει την ώρα και τη στιγμή που αγόρασε το νησί !!!

Οι δήμαρχοι λοιπόν τσακώνονται για το αν πρέπει ή όχι να χτιστεί το μουσείο! Ο δήμαρχος Μεγανησίου Ε.Ζαβιτσιάνος τονίζει πως ΔΕΝ πρέπει να γίνει μουσείο, αφού όπως υποστηρίζει όλα τα προσωπικά αντικείμενα του Ωνάση εκθέτονται ήδη στην Λεωφόρο Αμαλίας στο ίδρυμα Ωνάση!!!

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Λευκάδας Κ.Αραβανής καλωσορίζει τους Ρώσους και την πρωτοβουλία τους !!

"Πόλεμος" έχει ξεσπάσει και για την τοποθεσία που θα αναγερθεί το μουσείο με τον Δήμαρχο Λευκάδας να θέλει φυσικά το μουσείο στο νησί του και τον Δήμαρχο της Μεγανησίου να κάνει λόγο για εμπορικά κίνητρα!!!!

Δείτε περισσότερα στο ΒΙΝΤΕΟ από την Πρωινή Μελέτη

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top