Βίκυ Σταμάτη μέσα από τη φυλακή: ο γιος μου είναι το οξυγόνο μου

«Ερωτεύτηκα τον Άκη και παραμένω αφοσιωμένη σε αυτόν»

Βίκυ Σταμάτη μέσα από τη φυλακή: ο γιος μου είναι το οξυγόνο μου
«Ο γιος μου είναι το οξυγόνο μου» δηλώνει μέσα από τη φυλακή, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής» η σύζυγος και συγκατηγορούμενη του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου. Από την αρχή που ξέσπασε η υπόθεση, η Βίκυ Σταμάτη επικαλέστηκε λόγους υγείας για να αποφυλακιστεί, αλλά χωρίς αποτέλεσμα μέχρι σήμερα...«Με το παιδί μου η σχέση μας είναι τραυματική και πολυεπίπεδη. Βιώνουμε και οι δύο διαδρομές παράλληλες, σε γκρίζες ζώνες» λέει η Βίκυ Σταμάτη. Δηλώνει ότι υποφέρει που τον στερήθηκε ξαφνικά και θυμάται την ημέρα που συνέλαβαν τον σύζυγό της, στις 11 Απριλίου 2012:

«Ο μικρός κοιμόταν. Ξύπνησε και είδε κόσμο, άκουσε φωνές. Είδε να παίρνουν τον πατέρα του. Δεν ξέρω αν κατάλαβε, αλλά μου είπε μία φράση που με έκανε ράκος, γιατί δείχνει πώς το βίωσε. Μου είπε μανούλα σε παρακαλώ, μην πεθάνεις ποτέ».

Η Βίκυ Σταμάτη παραδέχεται ότ�� είχε υποτιμήσει το παιδί της, γιατί πίστευε ότι λόγω ηλικίας, δεν είχε αντιληφθεί την πραγματική κατάσταση και είχε βολευτεί στην εικονική πραγματικότητα που του παρουσίαζε.

«Το παιδί μου είχε αναγκαστεί να διαχειρίζεται από μόνο του ένα συναισθηματικό φορτίο, το οποίο είναι τόσο βαρύ και τον λυγίζει σαν κλαρί».

Όσον αφορά τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει, αυτά σχετίζονται με τη λήψη ορμονών που έκανε προκειμένου να τεκνοποιήσει.

Η ίδια εξακολουθεί να δηλώνει αφοσιωμένη στον Άκη Τσοχατζόπουλο. «Τον ερωτεύτηκα από την πρώτη στιγμή και εξακολουθώ να παραμένω αφοσιωμένη σε εκείνον, που είναι η ζωή μου. Για μένα η σχέση μας μετράει από τότε. Για εκείνον δεν ξέρω αν ήταν έτσι, αλλά γ��α μένα η σχέση μας μετράει από τότε».

Αναγνωρίζει όμως ότι «στην αρχή, όταν ξέσπασε η υπόθεση είχα πολύ θυμό μαζί του. Όμως, τώρα όχι πια». Επιμένει ακόμη ότι πληρώνει για πράγματα που δεν έφταιξε και που δεν γνώριζε και πιστεύει ότι δεν ήταν η μοναδική κοπέλα από φτωχή οικογένεια που παντρεύτηκε έναν ευκατάστατο άνδρα.

Η Βίκυ Σταμάτη παρομοιάζει μάλιστα την προφυλάκισή της με «ενταφιασμό στο δεσμωτήριο του Κορυδαλλού» που δεν οφείλεται σε δικές της πράξεις. «Η σημερινή μου κατάσταση δεν οφείλεται σε πράξεις μου, οι οποίες είναι απόλυτα διαυγείς. Δεν προκύπτει από δικές μου πράξεις, οι οποίες ήταν ευθείες και κρυστάλλινες. Πολιτικά, ηθικά, νομικά, εγκληματική η επιλογή τους να με κατηγορήσουν».

Υποστηρίζει ακόμα για να αντικρούσει τις κατηγορίες ότι όταν γνώρισε τον σύζυγό της, ήταν ήδη δημιουργημένος και ευκατάστατος και δεν δημιούργησαν τίποτα μαζί. «Δεν δέχομαι την οικογενειακή ευθύνη. Θέλω την εφαρμογή του νόμου. Δεν θέλω χάρες. Το σπίτι αγοράστηκε με δάνειο στο όνομά μου. Εάν έχω εγώ ευθύνη γι' αυτό, γιατί δεν έχει και ο υπάλληλος της τράπεζας που το ενέκρινε. Μου έδωσαν αυτό το δάνειο, επειδή υπήρχε δίπλα μου ένα πρόσωπο με κύρος... Θα έπαιρνα εγώ ποτέ δάνειο, ως Βίκυ Σταμάτη; Γιατί δεν έπαιρνα πριν;» διερωτάται.

​​​​​​ Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top