ΘΡΙΛΕΡ με τις Πανελλαδικές-Σήμερα η κρίσιμη συνεδρίαση της ΟΛΜΕ για το αν θα γίνει απεργία

Με επιστράτευση απειλεί το Υπουργείο Παιδείας τους καθηγητές

ΘΡΙΛΕΡ με τις Πανελλαδικές-Σήμερα η κρίσιμη συνεδρίαση της ΟΛΜΕ για το αν θα γίνει απεργία

Στον αέρα βρίσκονται οι Πανελλαδικές εξετάσεις, έπειτα και από την χθεσινή άκαρπη συνάντηση του υπουργού Παιδείας με τους συνδικαλιστές της ΟΛΜΕ.

Οι δυο πλευρές –σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΟΛΜΕ- δεν βρήκαν καμία επαφή, με αποτέλεσμα η συνάντηση, να καταλήξει σε ναυάγιο.

Από τη μια λοιπόν, οι καθηγητές απειλούν με απεργία μέσα στις Πανελλαδικές εξετάσεις, και από την άλλη, το Υπουργείο Παιδείας τους προειδοποιεί με επιστράτευση, μιας και στόχος είναι να διεξαχθούν ομαλά και απρόσκοπτα οι εξετάσεις, σύμφωνα με τα όσα τόνισε ο Υπουργός Παιδείας, κύριος Αρβανιτόπουλος, μετά το ναυάγιο της συνάντησης του με τον πρόεδρο της ΟΛΜΕ, κύριο Παπαχρήστο.

ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΛΜΕ:

Το ενδιαφέρον σήμερα, επικεντρώνεται στην πολύ κρίσιμη και καθοριστική συνεδρίαση της ΟΛΜΕ, η οποία και θα αποφασίσει τη μορ��ή των κινητοποιήσεων, καθώς και το πότε και αν θα γίνει τελικά η απεργία.

ΣΤΙΣ 15 ΜΑΪΟΥ Η ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ:

Ωστόσο, η τελική απόφαση θα παρθεί στις 15 Μαΐου, δυο μόλις μέρες δηλαδή, πριν την έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων.

Τότε είναι, που η Ολομέλεια της ΟΛΜΕ, θα κληθεί να «ψηφίσει» επί της πρότασης της ΟΛΜΕ που θα αποφασιστεί στη σημερινή συνεδρίαση.

Την ίδια στιγμή, σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται 100.000 μαθητές, οι οποίοι αναμένουν κι εκείνοι να δουν τι αποφάσεις θα παρθούν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top