Παγκόσμια διάκριση:ΑΥΤΟΙ είναι οι 3 νέοι Έλληνες που βρίσκονται στην 1η γραμμή της τεχνολογίας

Οι 2 είναι οι φοιτητές πίσω από την εκτόξευση μικρο-δορυφόρων για πειράματα

Παγκόσμια διάκριση:ΑΥΤΟΙ είναι οι 3 νέοι Έλληνες που βρίσκονται στην 1η γραμμή της τεχνολογίας

​Είναι αναμφισβήτητα τρία νέα παράθυρα στο μέλλον: οι τρείς νέοι Έλληνες που μας κάνουν περήφανους παγκοσμίως και βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της τεχνολογίας.

Ο 30χρονος μουσικός Αντώνης Καράλης, που θα φορέσει πρώτος τα γυαλιά της Google. Eίναι ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού της Google και θα συμβάλει με τις ιδέες του στην τελειοποίηση του νέου τεχνολογικού προϊόντος της εταιρίας με την ονομασία «Glass» (γυαλιά), η οποία φέρεται ως μία από τις συσκευές που θα αλλάξουν τον τρόπο επικοινωνίας ενός ολόκληρου πλανήτη στο άμεσο μέλλον.

Όπως σας είχαμε γράψει και από το star.gr, με τα γυαλιά αυτά, οι χρήστες θα μπορούν να συνομιλούν μεταξύ τους, να στέλνουν ηλεκτρονικά μηνύματα και να αναρτούν φωτογραφίες και βίντεο στο Διαδίκτυο απλώς δίνοντας φωνητικές εντολές, ενώ τα φορούν στο πρόσωπό τους.

Ο νεαρός Έλληνας επιστήμονας που διαπρέπει στις ΗΠΑ στον τομέα της μουσικής σύνθεσης υπερπολογιστών μίλησε για την ιδέα που τον έκανε να ξεχωρίσει.

Ο Βασίλης Γεωργιτζίκης και ο Δημήτρης Αμαξιλάτης, είναι δυο φοιτητές από το Πανεπιστήμιο Πατρών, οι οποίο συντονίζουν δορυφόρους, τους οποίους μπορεί το κοινό να νοικιάσει με 200 δολάρια και να βλέπει το διάστημα, ακόμα και να τραβήξει φωτογραφίες!

Δείτε το βίντεο και μάθετε λεπτομέρειες από το σπουδαίο έργο τους...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top