Συνάντηση Μητσοτάκη - Παπανδρέου για τα θέματα εξωτερικής πολιτικής

Και με τον πρέσβη των ΗΠΑ συναντήθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ

Συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη με Γιώργο Παπανδρέου

Πρώτη δημοσίευση 17.18  

Mε τον Γιώργο Παπανδρέου συναντήθηκε  πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που ανέλαβε ο πρώην πρωθυπουργός για συναντήσεις σχετικά με τα θέματα εξωτερικής πολιτικής.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Παπανδρέου είχε συναντηθεί πριν δύο ημέρες, για τον ίδιο λόγο, με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά.

Σύμφωνα με πηγές της ΝΔ στη διάρκεια της συνάντησης  -  η οποία χαρακτηρίζεται «άτυπη» -  συζητήθηκαν ζητήματα εξωτερικής πολιτικής και ο  κ. Μητσοτάκης, μεταξύ άλλων, επισήμανε στον κ. Παπανδρέου πως την αποκλειστική ευθύνη διαχείρισης των συγκεκριμένων ζητημάτων  την φέρει αυτονοήτως η Κυβέρνηση.

Του ανέλυσε επίσης  τις δικές του σοβαρές επιφυλάξεις για τις επιλογές του κ. Τσίπρα τις οποίες, άλλωστε, έχει διατυπώσει, ως οφείλει, δημοσίως

Συνάντηση Μητσοτάκη και με τον Πάιατ

Συνάντηση μισής ώρας με τον Αμερικανό πρεσβευτή Τζέφρυ Πάιατ, είχε νωρίτερα στο γραφείο του στην Βουλή, ο, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Πηγές της ΝΔ αναφέρουν ότι η συνάντηση εντάσσεται στις τακτικές επαφές που έχουν συμφωνήσει να έχουν οι δύο άνδρες. Σημειώνεται ότι είναι η τρίτη φορά μέσα στους τελευταίους δύο μήνες που ο κ. Μητσοτάκης συναντιέται με τον πρεσβευτή των ΗΠΑ στην χώρα μας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top