Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Κατσιαντώνης από την Ένωση Κεντρώων

Πλέον το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη έχει 6 βουλευτικές έδρες - Πρώτη ανάρτηση: 27/4/2018 - 10.25- Νέα ενημέρωση 27-04-2018 15:53

Ακόμη πιο μικρή γίνεται η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ένωσης Κεντρώων.

Οι πληροφορίες του star.gr, επιβεβαιώθηκαν και ο βουλευτής Λάρισας, Γιώργος Κατσιαντώνης, ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποιήσή του.

Αυτή είναι η τρίτη αποχώρηση από την ΚΟ του κόμματος του Βασίλη Λεβέντη.

Η Ένωση Κεντρώων είχε πάρει 9 έδρες στις εκλογές του 2015, ωστόσο το 2016 ανεξαρτητοποιήθηκε ο  βουλευτής Β' Αθηνων Γεώργιος-Δημήτριος Καρράς και το 2017 η βουλευτής Β’ Πειραιά Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου.

Σκληρές αιχμές από Ένωση Κεντρώων

Η Ένωση Κεντρώων δεν έχει σχολιάσει επίσημα το θέμα.

Από το περιβάλλον του Βασίλη Λεβέντη, πάντως, μίλησαν για αχαρίστια, αφήνοντας σκληρές αιχμές για τον ανεξάρτητο - πλέον - βουλευτή: «Το μεγαλύτερο έγκλημα ενός ανθρώπου είναι η αχαριστία. Βγήκε Βουλευτής με την κατάθεση ενός παραβόλου».

Εξάλλου, όπως τόνισαν νωρίτερα πηγές του κόμματος στο star.gr, ο ίδιος ο βουλευτής πολύ πρόσφατα (πριν από περίπου 3 εβδομάδες) «είχε δηλώσει πως στηρίζει τον πρόεδρο του κόμματος και πως όσα έχουν ακουστεί, περί ενδεχόμενης αποχώρησής του από το κόμμα, είναι γελοιότητες».

«Από εκεί και πέρα τι άλλαξε μετά τον... οβελία, αυτό το ξέρει ο ίδιος» σημειώνουν οι ίδιες πηγές.

H επιστολή του βουλευτή στον Βασίλη Λεβέντη

«Ξεκινήσαμε με προσδοκίες στο κόμμα και αυτές δεν επιβεβαιώθηκαν στη διαδρομή. Από καιρό υπήρχαν διαφωνίες στο κόμμα, στο οποίο δεν λειτουργούσαν οι θεσμοί» τονίζει ο κ. Κατσιαντώνης σε επιστολή του προς τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη.

Ο βουλευτής Λάρισας κατηγορεί τον κ. Λεβέντη ότι αποφάσιζε μόνος του για τις θέσεις του κόμματος, χωρίς να ακούει τους βουλευτές του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top