Στα χαρακώματα κυβέρνηση – Σαμαράς για τη Novartis

Συνεργάτες Σαμαρά: Ο Τσίπρας έδωσε το παλάτι της Ρόδου στη Novartis

Η κυβερνητική εφημερίδα Aυγή σε πρωτοσέλιδο κάνει λόγο για συναντήσεις και στενές επαφές του αντώνη σαμαρά με τον αντιπρόεδρο της Novartis  Φρουζή, προκαλώντας την αντίδραση του πρώην πρωθυπουργού, που το διαψεύδει... 

Συνεργάτες Αντώνη Σαμαρά:  «Η γελοία συμμορία διασύρεται και πάλι. Προσπαθούν μάταια να πλήξουν τον Αντώνη Σαμαρά με φαντασιώσεις, τερατολογίες, ασύστολα ψεύδη και  ατέλειωτη λάσπη». 

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΑΜΑΡΑ: Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΣΤΗ NOVARTIS

Ο πρώην πρωθυπουργός κάνει ένα βήμα παραπέρα και καταγγέλει μέσω των συνεργατών του τον Αλέξη Τσίπρα γιατί πριν από έξι μήνες, παραχώρησε το ιστορικό παλάτι της Μεσαιωνικής πόλης της Ρόδου, για την πραγματοποίηση πολυτελούς δείπνου της εταιρίας.

ΜΑΞΙΜΟΥ: ΕΠΙΜΕΝΕΙ Η ΝΔ ΣΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΠΕΡΙ ΣΚΕΥΩΡΙΑΣ; ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

Με αφορμή ένα πρωτοσέλιδο της εφημερίδα των συντακτών το Μέγαρο Μαξίμου βάζει ξανά στο στόχαστρο τον Άδωνι Γεωργιάδη. Η εφημερίδα δημοσιεύει την εμπιστευτική έκθεση της Novartis, ενώ είχε αρχίσει η δικαστική έρευνα, στην οποία δίνονται οδηγίες στα στελέχη της να μην έχουν καμία επαφή με τον Άδωνι Γεωργιάδη καθώς φέρεται να είναι εμπλεκόμενος στην υπόθεση. 

Από την κυβέρνηση ρωτούν αν η Νέα Δημοκρατία εμμένει ακόμη στο επιχέιρημα της σκευωρίας και ζητά από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να διώξει τον αντιπρόεδρο του κόμματος διαφορετικά θα είναι βέβαιος σύμμαχος της Novartis.

Facebook Αδωνις Γεωργιάδης  - αντιπροεδρος ΝΔ:  "Οι Σκευωροί της Novartis έγιναν ρεζίλι με τα νέα στοιχεία και αντί να ζητήσουν συγγνώμη συνεχίζουν την λάσπη".

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top