Μητσοτάκης από το Μενίδι: 43 χρόνια μετά, η φλόγα της ΝΔ παραμένει δυνατή

«Εμείς δεν είμαστε ΣΥΡΙΖΑ για να διχάζουμε, είμαστε εδώ για να ενώσουμε τους Έλληνες» τόνισε

Mε μία ανοικτή συγκέντρωση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μενίδι και τα  εγκαίνια των γραφείων της ΝΟΔΕ Βόρειας Αττικής τίμησε η ΝΔ την 43η επέτειο από την ίδρυση του κόμματος.

"Είμαστε ένα κόμμα των πολλών, μία γνήσια λαϊκή παράταξη, αντίθετα με εκείνους που θέλουν να διχάσουν, εμείς ανοίγουμε την αγκαλιά μας και λέμε σε όλους τους Έλληνες ελάτε μαζί μας να αλλάξουμε την Ελλάδα γιατί μπορούμε καλύτερα.43 χρόνια μετά, η φλόγα της ΝΔ παραμένει δυνατή. Μας φωτίζει τον δρόμο της ελευθερίας και της δημοκρατίας. Μας θυμίζει ότι το χρέος μας απέναντι στην ιστορία δεν έχει τελειώσει" τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της αναφέρθηκε σε όλους τους προκατόχους του  στην ηγεσία της ΝΔ, από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή και τον ρόλο του στην αποκατάσταση της δημοκρατίας στην χώρα μέχρι τον Αντώνη Σαμαρά και τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Η ΝΔ είναι η μεγαλύτερη πολιτική δύναμη της Ελλάδας. Επάνω μας ακουμπάνε όλοι ακόμη κι εκείνοι που δεν μας ψηφίζουν και σύντομα θα της δοθεί ξανά η εντολή να κυβερνήσει και αυτή είναι η μεγάλη μας ευθύνη και η αποστολή μας. Αυτή τη μάχη θα την κερδίσουμε μαζί και μαζί θα γράψουμε μία νέα ιστορία" τόνισε ο κ.  Μητσοτάκης.  Εξαπέλυσε  επίθεση στην κυβέρνηση λέγοντας ότι "η κατάσταση στην Ελλάδα σήμερα είναι το αποτέλεσμα της μεγαλύτερης πολιτικής απάτης που έγινε ποτέ".  

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top