Ραντεβού στον… αέρα έκλεισε o Σκουρλέτης με την ΠΟΕ-ΟΤΑ για την ρύθμιση των συμβασιούχων!

Παρότι είχε γράψει στο twitter προηγουμένως ότι ο διάλογος δεν μπορεί να γίνει μέσω τηλεόρασης…

Ραντεβού στον… αέρα έκλεισε o Σκουρλέτης με την ΠΟΕ-ΟΤΑ για την ρύθμιση των συμβασιούχων!

Μέσω…  τηλεοπτικής εκπομπής κάλεσε τελικά σε συνάντηση την ΠΟΕ-ΟΤΑ, σήμερα στις 12 το μεσημέρι, ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης,  σχετικά με την πρόταση της κυβέρνησης να βρεθεί προσωρινή έστω λύση και να λυθεί το πρόβλημα με την συσσώρευση σκουπιδιών στους δρόμους.       

Προηγουμένως όμως ο ίδιος είχε γράψει σε ανάρτησή του στο twitter ότι «ο διάλογος με την ΠΟΕ-ΟΤΑ δεν μπορεί να γίνει μέσω της συχνότητας του SKAI αλλά απευθείας, αναζητούμε την ομοσπονδία για συνάντηση…»!

Τελικά, σε τηλεφωνική του παρέμβαση στην εκπομπή του Γ. Αυτιά, ο κ. Σκουρλέτης κάλεσε τους εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση,  στις 12 το μεσημέρι στο υπουργείο Εσωτερικών για να τους παρουσιάσει τη νομοθετική ρύθμιση που σκοπεύει να καταθέσει τη Δευτέρα στη Βουλή.

«Βεβαίως και θα πάμε» απάντησε από την πλευρά του μιλώντας στην ίδια εκπομπή ο πρόεδρος της ΠΟΕ ΟΤΑ Νίκος Τράκας.

Όπως δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών χθες αργά το βράδυ, όταν τελείωσε η σύσκεψη υπουργών στο Μέγαρο Μαξίμου για το ίδιο ζήτημα,  η ρύθμιση θα προβλέπει τη διενέργεια διαγωνισμού με ευθύνη του ΑΣΕΠ, για την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού στην καθαριότητα των Δήμων.

Παράλληλα ο κ. Σκουρλέτης κάλεσε  και τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γιώργο Πατούλη αν θέλει να παραβρεθεί,    διαφορετικά δήλωσε ότι θα του αποσταλεί η νομοθετική ρύθμιση. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top