Ολοκληρώθηκε ΕΠΙΤΥΧΩΣ η επέμβαση στην οποία υπεβλήθη ο Σταύρος Θεοδωράκης

Η πρώτη εικόνα είναι θετική και όλα πάνε βάσει αρχικού προγραμματισμού

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εγχείρηση στην οποία υπεβλήθη σήμερα το πρωί, ο Σταύρος Θεοδωράκης. Η επέμβαση έγινε με ρομποτική μέθοδο και κράτησε περίπου 3 ώρες. Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε από ομάδα της ουρολογικής κλινικής του θεραπευτηρίου με επικεφαλής τον διευθυντή χειρουργό ουρολόγο κ. Βασίλειο Πουλάκη.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, η πρώτη εικόνα είναι θετική και όλα πάνε βάσει αρχικού προγραμματισμού.

Όπως σας ενημερώσαμε χθες στο star.gr, η επέμβαση αφορούσε αφαίρεση όγκου του προστάτη, ο οποίος είχε εντοπισθεί περίπου προ διμήνου στο ΓΝΑ, όπου ο κ.Θεοδωράκης είχε υποβληθεί σε εξετάσεις.

Τελικά, ο κ.Θεοδωράκης αποφάσισε να μην αφήσει άλλο χρόνο να περάσει και την Τρίτη εισήχθη στο νοσοκομείο Metropolitan.

Το Ποτάμι εξέδωσε χθες σχετική ανακοίνωση για την προγραμματισμένη επέμβαση

«O Σταύρος Θεοδωράκης εισήχθη απόψε σε νοσοκομείο της Αθήνας για να υποβληθεί σε προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αφαιρεθεί αντιμετωπίσιμη νεοπλασία με την οποία διαγνώστηκε. Ο επικεφαλής του Ποταμιού θα επιστρέψει σύντομα στα πολιτικά και κοινοβουλευτικά του καθήκοντα με την ολοκλήρωση της πλήρους ανάρρωσής του».

Ιδιαίτερα συγκινημένος ο ίδιος μιλά για τη στήριξη που έχει και από τους άλλους ασθενείς ενώ του τηλεφώνησαν για περαστικά ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί, ο πρόεδρος της Βουλής, ο Βαγγέλης Βενιζέλος, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος καθώς και βουλευτές και ευρωβουλευτές από όλο το πολιτικό φάσμα..

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε ευχές για «Καλή ανάρρωση» στον Σταύρο Θεοδωράκη με ανάρτηση του. 

Από τον δημοσιογραφικό κόσμο ήταν συγκινητική η ανάρτηση της στενής του φίλης Μαρίας Χούκλη που για χρόνια έδωσε μάχη με τον καρκίνο. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top