Είκοσι τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και 25 τραυματίσθηκαν κατά την επίθεση ενόπλων εναντίον χριστιανών Κοπτών στην Αίγυπτο. Ο πρόεδρος της ΝΔ καταδικάζει την επίθεση σε ανάρτησή του στο Twitter.

«Είμαστε πάντα και παντού απέναντι σε κάθε φανατισμό που γεννά τυφλή βία με θύματα αθώους πολίτες» ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Γιώργος Κουμουτσάκος: «Εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας και την απερίφραστη καταδίκη μας για την τρομοκρατική επίθεση στην Αίγυπτο»

«Εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας και την απερίφραστη καταδίκη μας για την τρομοκρατική επίθεση στην Αίγυπτο. Στέρεη είναι η συμπαράστασή μας προς τον φίλο αιγυπτιακό λαό, καθώς και η πεποίθησή μας ότι τα ανίερα σχέδια των φανατικών εξτρεμιστών θα αποτύχουν.

Όποτε η θρησκεία γίνεται άλλοθι για πράξεις μίσους και βίας, η ανθρωπότητα θρηνεί εκατόμβες νεκρών. Απέναντι στην τρομοκρατία, το μέτωπο πρέπει να είναι κοινό και αρραγές. Ειλικρινή συμπαράσταση και συλλυπητήρια στους οικείους των θυμάτων» σημείωσε σε ανακοίνωσή του ο Τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας.
  

Tags: