ΚΑΡΜΠΟΝ με τη θεία της, Μαρία η Ελένη Μενεγάκη: "Είμαστε ίδιες!"

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Συνήθως μιλάει για τα παιδιά, την μητέρα ή τον αγαπημένο της, Ματέο Παντζόπουλο στην εκπομπή της. Αλλά το μεσημέρι της Πέμπτης, όπως σας ανέφερε και σε προηγούμενη ανάρτηση το star.gr, η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε στη θεία της, Μαρία, που είναι διδάκτωρ Γαλλικής φιλολογίας με αφορμή μια γαλλική λέξη και την προφορά της.

«Η θεία μου τελικά είχε μαθητές όσους πέρασαν από τη γαλλική φιλολογία εδώ στην Αθήνα. Πώς τους πρόλαβε όλους δεν ξέρω. Όποιος έχει τελειώσει τη σχολή και με συναντάει μου λέει “είχα τη θεία σου γιατί είσαστε ίδιες» δήλωσε η παρουσιάστρια.

Μεταξύ άλλων, η «ωραία Ελένη» τόνισε ότι οι δυο τους μοιάζουν σα δύο σταγόνες νερό! «Μοιάζουμε πάρα πολύ. Με αυτό το άτομο που μοιάζω περισσότερο από όλη την οικογένεια “Μενεγάκηδες” είναι η θεία μου η Μαρία, είμαστε ίδιες...» είπε.

Η Μαρία Μενεγάκη είναι διδάκτωρ γαλλικής και συγκριτικής φιλολογίας του Πανεπιστημίου του Στρασβούργου και ομότιμη καθηγήτρια της ιστορίας του γαλλικού πολιτισμού του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει συγγράψει βιβλία για το σύγχρονο γαλλικό πολιτισμό, από τη Γαλλική Επανάσταση έως τον 20ό αιώνα.

Έχει δημοσιεύσει συγκριτικές μελέτες, στη Γαλλία και στην Ελλάδα, για τον Σαρλ Φουριέ, τον Ανρί ντε Σαιν-Σιμόν, τη Φλορά Τριστάν, τον Ετιέν Καμπέ, τη Λουίζ Μισέλ. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top