Σε ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ μπήκε η Μενεγάκη με τις κόρες της! Για ποια είπε ότι είναι «ίδια με εκείνη»;

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Τον πιο περιπετειώδη της εαυτό έβγαλε πριν από μικρό χρονικό διάστημα η Ελένη Μενεγάκη και το μεσημέρι της Τετάρτης περιέγραψε στους συνεργάτες της και στους τηλεθεατές όσα έζησε όταν πήγε με τις κόρες της σε… escape room!

Όπως εξήγησε αρχικά η παρουσιάστρια, τα κορίτσια της το ζήτησαν ως δώρο να πάνε με τους φίλους τους με αφορμή τα γενέθλιά τους και τα όσα εκτυλίχθηκαν στη συνέχεια ήταν… ξεκαρδιστικά!

Εκείνη συνόδευσε τη μεσαία της κόρη με την παρέα της – μετά από την επιθυμία της – στο δωμάτιο απόδρασης και πήρε μαζί της και ένα συνεργάτη της, τον Στάθη για να συνοδεύσει την άλλη της κόρη με τα μεγαλύτερα παιδιά του πάρτι.

«Να μου λένε πρέπει να μας βοηθήσεις γιατί δε θέλουμε να χάσουμε, έχουν μείνει τόσα λεπτά (…) και να μη θέλω να τους το λύσω κι εύκολα γιατί με είχαν προειδοποιήσει», και συνέχισε: «Έχει περάσει καμιά ώρα έχουμε μπει, έχουμε χτυπήσει, που μπήκα, που βγήκα έχω βρει ένα τελαράκι, κάθομαι και έχω βρει ένα (σς: παιδί εννοεί) από όλα, ξένο, και το ρωτάω (…) έρχεται η κόρη μου η μικρή και μου λέει “εμείς εδώ καιγόμαστε κι εσύ παίρνεις το ιστορικό της συμμαθήτριάς μου; Σήκω πάνω γρήγορα” Πετάγομαι λέω “δε με έχουν βάλει στο ένα πόδι να τρέχω ποτέ κανείς…”».

«Ίδιο με μένα αυτό το παιδί», σχολίασε η Ελένη, δίνοντας μία κατάληξη στην περιπέτειά που έζησε και δείχνοντας πόσο μεγάλη επιρροή έχει πάνω της η μικρή Βαλέρια!

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top