Μπορεί να μην έχει καλά-καλά σαραντίσει, όμως η Φωτεινή Ψυχίδου είδε τον καλό καιρό που έχει αυτές τις ημέρες και αποφάσισε να βγει την πρώτη βόλτα με το μωρό της!

Στις αρχές του μήνα όπως θυμάστε έφερε στον κόσμο κάπως… επεισοδιακά τον καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Κοργιαλά και έκτοτε πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Αποφασισμένη λοιπόν παρά τις ενστάσεις όλων, βγήκε την πρώτη βόλτα με το μωρό της και μοιράστηκε τα ευχάριστα νέα μέσω social media.

Αναλυτικά έγραψε: «Ε ναι λοιπόν!!! Πήρα το πορτοκαλι μου STOKKE καρότσι γιατι ειμαι παρδαλή και…βγήκα…Ασαράντιστη!!!! Κι αφησα τη μάνα μου να φωνάζει “Που το πάς το μωρό!!!!!! ειναι ακόμα λεχούδι..βαλτου σκουφί!!!! ” (με 23 βαθμούς κελσίου έξω)….Κι ας αναρωτηθηκαν οι καλές κυριούλες που συνάντησα… “Μα καλά βρε κοριτσάκι μου… Που πάς χωρις να πάρετε την ευχή? Δεν έπαιρνες τουλάχιστον τη μισή στις 20 μέρες… “? Αυτό πάλι δεν το ξερα! Σκόντο και στην ευχή? Γυρισα και νιώθω πιο καλά απο ποτέ… και περιμένω να ερθει το τσουναμι των επιπτώσεων!!! Αν επιβιώσω μέχρι το βράδυ… θα κάνω την υπέρβαση και θα βγώ να με δει και το φεγγαρι!!!».