Ανδρέας Μικρούτσικος: Σπάνια εμφάνιση μετά από καιρό με νέα συνοδό

Στη συναυλία του αδελφού του Θάνου Μικρούτσικου

Μια σπάνια δημόσια εμφάνιση μετά από πολύ καιρό έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο γνωστός παρουσιαστής, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας,  έδωσε το «παρών» στη συναυλία του αδελφού του Θάνου Μικρούτσικου.

Αρκετά αλλαγμένος σε σχέση με το παρελθόν, φορώντας τζιν και φαρδύ T-shirt, ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρέθηκε με πρόσωπα που είχε να δει πολύ καιρό, όπως τον Γιώργο Κιμούλη και τον Μίλτο Πασχαλίδη.

Ο πρώην παρουσιαστής τους αγκάλιασε σφιχτά και στη συνέχεια κάθισε μαζί με τον αδελφό του, ο οποίος δίνει μάχη με τον καρκίνο.

Μάλιστα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν ήταν μόνος του. Συνοδευόταν από μια μελαχρινή γυναίκα, η οποία φέρεται να είναι η σύντροφός του, όπως ανέφερε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στη "Φωλιά των Κου Κου". 

Την ίδια ώρα, ο Θάνος Μικρούτσικος, ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους  για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την υγεία του απάντησε: «Δεν φοβάμαι καθόλου. Όπως έζησα όλη μου τη ζωή, έτσι θα ζήσω και όση μου μένει».

Στη συναυλία του Θάνου Μικρούτσικου τραγούδησαν οι Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Γιώργος Μεράντζας, Κώστας Θωμαΐδης, Μανώλης Μητσιάς, Χαρούλα Αλεξίου, Γιώργος Νταλάρας, Χρήστος Θηβαίος, Γιάννης Κότσιρας, Μίλτος Πασχαλίδης, Ρίτα Αντωνοπούλου και Μαριάννα Πολυχρονίδη.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή "Στη φωλιά των Κου Κου"

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top