Έξαλλη με δημοσιογράφο σε συνέντευξη η Τάνια Τρύπη: Πέταξε τα μικρόφωνα και ζήτησε να κλείσει η κάμερα!

Η απάντηση της ηθοποιού / Νέα ενημέρωση: 23-03-2018 12:35

Εκτός εαυτού βγήκε η Τάνια Τρύπη με τον δημοσιογράφο της εκπομπής «Όλα καλά» Λευτέρη Βουτσά.

Αφορμή στάθηκε μια ερώτηση που έκανε ο δημοσιογράφος στην ηθοποιό σχετικά με τον σεξισμό.

Η Τάνια Τρύπη ζήτησε από τον δημοσιογράφο να εξηγήσει τι ακριβώς θέλει να της απαντήσει και εκείνος αναφέρθηκε στη σχέση που είχε με άνδρα που ήταν αρκετά νεότερός της. 

 Τότε η ηθοποιός ζήτησε να κλείσει η κάμερα.

 «Μόλις έκλεισε η κάμερα, πέταξε το μικρόφωνό της και μου λέει “τι είμαι εγώ; Κανένα sex symbol που βγαίνει γυμνό στα περιοδικό για να με ρωτάς για τον σεξισμό;”. Της είπα τι σχέση έχει ο σεξισμός με μία γυναίκα αν είναι sex symbol ή όχι», ανέφερε στη συνέχεια ο δημοσιογράφος στην εκπομπή και συμπλήρωσε: «Μου είπε “είναι δυνατόν τόση ώρα να μου κάνεις τέτοιες *μπιπ* ερωτήσεις;”. Και της λέω “είναι τέτοια μια ερώτηση που αφορά τον σεξισμό;”. Και μου λέει “είναι τέτοια -χρησιμοποιώντας την ίδια βρισιά- όλη η συνέντευξή σου”. Και σηκώθηκε και έφυγε. Η αντίδρασή της ήταν πολύ περίεργη».

H Τάνια Τρύπη απάντησε στο "Πρωινό" σχετικά με το θέμα λέγοντας τα εξής: 

 «Με γνωρίζετε τόσα χρόνια και νομίζω πως ξέρετε πλέον ποια είμαι. Διέκοψα τη συνέντευξη γιατί δεν υπήρχε καμία ερώτηση που να αφορά τη θεατρική μου παράσταση και μου τέθηκαν ερωτήσεις με τρόπο προσβλητικό και παράξενο.

Ήταν πολύ αδιάκριτος ο τρόπος με τον οποίο ζητήθηκε η άποψή μου για συγκεκριμένα θέματα. Όταν κατάλαβα που ήθελε να οδηγηθεί η συζήτηση αναγκάστηκα να διακόψω τη συνέντευξη, διαπιστώνοντας πως δεν ήταν καν ενημερωμένος για τα δεδομένα της προσωπικής μου ζωής».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top