Η μαμά Jennifer Lopez κάνει post για τα δίδυμα παιδιά της και συγκινεί

Η Jennifer Lopez ανέβασε τo πιο συγκινητικό post για τα παιδιά της H Emme και ο Max έγιναν 10 ετών!

Πριν από 10 χρόνια ήρθαν στην ζωή της η Emme και ο Max και με αφορμή τα γενέθλιά τους, η Jennifer Lopez δεν παρέλειψε να κάνει αναρτήσεις στα social media.

Η Λατίνα ποπσταρ μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τρία video με συγκινητικά μηνύματα για τα δίδυμα: το ένα ήταν για την Emme, το δεύτερο για τον Max και το τρίτο και για τους δύο.

 

 

"Είναι δύσκολο να συνειδητοποιήσω το γεγονός πως έχουν πέρασει 10 χρόνια αφού αυτές οι δύο δυνάμεις της φύσης ήρθαν στον κόσμο μου και μου άλλαξαν για πάντα τη ζωή... θεραπεύσατε την ψυχή μου και αναζωογονήσατε την ύπαρξή μου... μου διδάξατε την αγάπη και τη ζωή και τον εαυτό μου με έναν τρόπο που δεν φαντάστηκα ποτέ.... είμαι για πάντα ερωτευμένη με αυτά τα υπέροχα πρόσωπα..." ήταν η λεζάντα με την οποία συνόδεψε το video με τα δίδυμα.

Όσο για την Emme; "Emme είσαι η ψυχή μου, το εσωτερικό μου παιδί προσωποποιημένο στο πιο χαρούμενο και ευαίσθητο ανρθώπινο ον που έχω συναντήσει ποτέ... και λατρεύω τα πάντα σε εσένα... τη καλλιτεχνικότητά σου, την ανεξαρτησία σου, τη δύναμή σου και το ευαίσθητο πνεύμα σου... Χαρούμενα 10α γενέθλια marshmallow πριγκίπισσά μου... Ξέρω πως μεγαλώνεις τόσο πολύ αλλά θα είσαι πάντα η πολύτιμή μου καρύδα", έγραψε. Ενώ για τον Max, που είναι μικρότερος για λίγα λεπτά συμπλήρωσε: "Max είσαι η καρδιά μου, η αγάπη μου και το φως μου... φωτίζεις κάθε μου ημέρα με την καλοσύνη και τη φροντίδα σου, την αγάπη και την ευαισθησία σου... η ενέργειά σου είναι ασύγκριτη, η αίσθηση του χιούμορ σου κάνει όλους γύρω σου να γελάνε, και θαυμάζω το βάθος της κατανόησής σου στους ανθρώπους και στον κόσμο... παλιά μου ψυχή, πανέμορφό μου αγόρι, Χαρούμενα 10α γενέθλια, ξέρω πως μεγαλώνεις τόσο πολύ αλλά θα είσαι πάντα η πολύτιμή μου καρύδα".

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top