«Σεξουαλικό αρπακτικό» ο φωτογράφος των διασήμων Μάριο Τεστίνο;

Χιονοστιβάδα καταγγελιών εναντίον του και εναντίον του Μπρούς Ουέμπερ - NEA ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 14-01-2018 21:57

Μορφή χιονοστιβάδας έχουν πάρει οι καταγγελίες σεξουαλικής παρενόχλησης στην Αμερική, η οποία φαίνεται να παρασέρνει τώρα τους διάσημους φωτογράφους των celebrities, Μάριο Τεστίνο και Μπρους Ουέμπερ.

Οι καταγγελίες εναντίον του Τεστίνο προέρχονται από διάσημα μοντέλα και πρώην συνεργάτες του, οι οποίοι τον κατηγορούν για ανήθικες προτάσεις και για προσπάθειες να συνευρεθεί ερωτικά μαζί τους, χωρίς όμως εκείνοι να ενδώσουν.

«Είναι ένα σεξουαλικό αρπακτικό», λέει ο Ράιαν Λοκ, γνωστό μοντέλο που διέπρεψε στα τέλη της δεκαετίας του ΄90.

Περιέγραψε μάλιστα ότι κατά τη διάρκεια μίας φωτογράφισης, ο Μάριο Τεστίνο ζήτησε από ολόκληρο το συνεργείο να βγει από το δωμάτιο για να βρεθεί μόνος μαζί του και στη συνέχεια του ρίχτηκε.

«Είμαι το κορίτσι, είσαι το αγόρι», είπε ο φωτογράφος, σύμφωνα με τον Ράιαν Λοκ, ο οποίος εξήγησε ότι τον παραμέρισε και έφυγε από τον χώρο.

Παρόμοια εμπειρία κατήγγειλε ότι έζησε και ο πρώην συνεργάτης του Τεστίνο, Χιούγκο Τίλμαν, ενώ ο Ρόμαν Μπάρετ αποκάλυψε ότι ο Περουβιανός φωτογράφος τρίφτηκε στο πόδι του και αυνανίστηκε μπροστά του.

«Η σεξουαλική παρενόχληση ήταν μία διαρκής πραγματικότητα», είπε.

Εκτός από τον Τεστίνο όμως, η μπάλα πήρε και τον Ουέμπερ, τον οποίο 15 άνδρες μοντέλα, τον κατηγορούν για σεξουαλική παρενόχληση.

Στις αρχές του Δεκεμβρίου, ο Μπρους Βέμπερ είχε κατηγορηθεί για σεξουαλική παρενόχληση από το μοντέλο Τζέισον Μπόις.

Κανείς από τους δύο δε θέλησε να σχολιάσει τις καταγγελίες.

Ο 63χρονος Τεστίνο, ο οποίος έχει διαπρέψει στο χώρο της μόδας ως ο αγαπημένος φωτογράφος των διασήμων, έχει κάνει σε περισσότερα από 40χρόνια καριέρας δεκάδες διαφημιστικές εκστρατείες για τους μεγαλύτερους οίκους μόδας και έχει βάλει την υπογραφή του στα εξώφυλλα της Βίβλου της μόδας, τη Vogue.

Σε εκείνον ανήκει η φωτογραφία της τενίστριας Σερένα Ουίλιαμς με το μωρό της για το εξώφυλλο του τεύχους του Φεβρουαρίου, που αποκαλύφθηκε αυτήν την εβδομάδα.

 

Έχει υπογράψει επίσης γνωστά πορτρέτα διασημοτήτων, όπως η επίσημη φωτογραφία των αρραβώνων του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, καθώς και μία σειρά φωτογραφιών της πριγκίπισσάς Νταϊάνα το 1997, που δημοσιεύθηκαν στο Vanity Fair.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top