Αποχωρεί από το σχήμα με τον Ρουβά ο Στόκας - Τι λέει το ρεπορτάζ του star.gr

Τι τρέχει τελικά;

Αποχωρεί από σχήμα με Ρουβά ο Στόκας - ρεπορτάζ star.gr

Η σκηνή στήθηκε, οι πόρτες του Estate άνοιξαν, οι προβολείς άναψαν.

Και την Παρασκευή 8 Δεκεμρβρίου, όπως είχε ανακοινωθεί - και όπως όλοι περίμεναν - ο Σάκης Ρουβάς επέστρεψε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανιζόταν πριν από 2 χρόνια. Μαζί του ο Μπάμπης Στόκας, κάνοντας το σχήμα αυτό εκτός από πολυαναμενόμενο και ένα από τα πλέον ανατρεπτικά της νυχτερινής Αθήνας.

Όμως, τελικά εκτός από το ίδιο το σχήμα, ανατρεπτική ήταν και η... συνέχεια.

Μπορεί η Παρασκευή και το Σάββατο να βρήκαν τον κορυφαίο Έλληνα star και τον αγαπημένο τραγουδοποιό στο ίδιο stage, όμως αυτό δε θα συνεχιστεί.

Σύμφωνα με τις φήμες, το σχήμα θα αλλάξει μορφή, μιας και θεωρείται πολύ πιθανή η αποχώρηση του πρώην μέλους των Πύξ Λαξ.

Είναι τελικά σίγουρο αυτό; Γιατί επήλθε αυτή η "ρήξη";

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του star.gr, από την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου - αν και μόλις μια εβδομάδα μετά τη λαμπερή πρεμιέρα - ο Μπάμπης Στόκας δε θα εμφανιστεί στο νυχτερινό κέντρο με τον Σάκη Ρουβά και την Ειρήνη Παπαδοπούλου. 

Ωστόσο, σύμφωνα με πηγή, οι σχέσεις των δύο αντρών παραμένουν άψογες, ενώ η αιτία που οδήγησε στο καλλιτεχνικό "διαζύγιο" δεν έχει ουδεμία σχέση με τον Σάκη Ρουβά. Συγκεκριμένα, πρόκειται για θέμα που προέκυψε ανάμεσα στον Μπάμπη Στόκα και τον επιχειρηματία του νυχτερινού κέντρου.

Όσο για το αν θα καλυφθεί η "κενή θέση" από κάποιον άλλο καλλιτέχνη; Κατά πάσα πιθανότητα όχι... 

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η αφίσα του μαγαζιού θα αλλάξει!

Για ό,τι άλλο... Είδομεν!

 

Ρεπορτάζ: Κάσσι Φιλιππιτζή

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top