Η δημόσια συγγνώμη της Σοφίας Καρβέλα – Τι συνέβη;

Η ανάρτηση στο Instagram

Για ποιον λόγο ζήτησε συγγνώμη η Σοφία Καρβέλα;

Ο γιος της Σοφίας Καρβέλα και του Θανάση Πανουργιά, ο Νινίκος έγινε 4 ετών και οι ευτυχισμένοι γονείς του διοργάνωσαν το πάρτι δύο μέρες νωρίτερα, από την ημέρα των γενεθλίων του στην περιοχή Tribeca της Νέας Υόρκης.

Όπως σας έχουμε γράψει ήδη στο star.gr, η Άννα Βίσση δεν κατάφερε να είναι στα γενέθλια του εγγονού της και θέλησε να του ευχηθεί μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Διαβάστε επίσης: Η γιαγιά Άννα Βίσση εύχεται στον εγγονό της για τα γενέθλιά του

Ωστόσο, φαίνεται ότι κάτι πήγε στραβά με το πάρτι του μικρού. Οι γονείς που πήγαν στο πάρτι ήταν περισσότεροι από όσους είχε προβλέψει η κόρη της τραγουδίστριας  και έτσι κάποιοι έμειναν νηστικοί.

Έτσι, η Σοφία θέλησε να τους ζητήσει συγγνώμη γι’ αυτό το ατυχές συμβάν, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Ανήρτησε μια φωτογραφία και την συνόδευσε με την εξής λεζάντα: «Σήμερα, γιορτάσαμε (2 μέρες νωρίτερα) τα γενέθλια του Νίκου, που έγινε τεσσάρων. Είμαστε τόσο ευλογημένοι και ενθουσιασμένοι που τόσοι φίλοι μας – 46 παιδιά για την ακρίβεια – ήρθαν στο πάρτι σαν ροκ σταρς. Και οι γονείς (ξέρετε εσείς), σας ζητούμε συγγνώμη που δεν είχαμε αρκετό φαγητό και δώρα, δεν είμαι καθόλου καλή σε αυτά, αλλά σας διαβεβαιώνω ότι σας λατρεύω και σας αγαπάω όλους. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top