«Σεισμός» στο Φεστιβάλ Καννών! Το καυτό φιλί της Μόνικα Μπελούτσι στον συμπαρουσιαστή της

Εκθαμβωτική η 52χρονη Ιταλίδα σταρ - ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ: 18-05-2017 11:16

Δεν θα μπορούσε να υπάρξει ιδανικότερη οικοδέσποινα στο φετινό 70ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών από την αγαπημένη του, Μόνικα Μπελούτσι. 

Το επετειακό Κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών για το 2017 έκανε πρεμιέρα με την 52χρονη σταρ να βαδίζει στο κόκκινο χαλί σε μια από τις πιο λαμπερές της εμφανίσεις.

(Μόνικα Μπελούτσι-Άλεξ Λουτζ)

Ωστόσο, αυτό που προκάλεσε «σεισμό» στις Κάννες ήταν το παθιασμένο φιλί στον συνάδερφό της, Γάλλο κωμικό Άλεξ Λουτζ, επί σκηνής. 

Η Μπελούτσι άρπαξε από τα μαλλιά τον συμπαρουσιαστή της, τον γύρισε στο πλάι και του έδωσε ένα παθιασμένο φιλί στο στόμα.

Η λαμπερή σταρ είχε φροντίσει από νωρίς όμως, να τραβήξει τα βλέμματα επάνω της, με την εντυπωσιακή μπλε σκούρα τουαλέτα του οίκου Dior. 

Και ενώ η εμφάνισή της σίγουρα θα μείνει αλησμόνητη, η ίδια πριν από λίγες ημέρες είχε δηλώσει για το πόσο μικρή προσπάθεια καταβάλει να διατηρηθεί σε φόρμα. 

((Μόνικα Μπελούτσι-Άλεξ Λουτζ)

Σε συνέντευξή της στην Daily Telegraph, είπε πως δεν πηγαίνει στο γυμναστήριο για να παραμείνει λεπτή, προτιμώντας να απολαμβάνει τη ζωή και να τρώει ζυμαρικά και κέικ. 

Η Μπελούτσι μάλιστα εξήγησε: «Δεν είμαι κάποια που ξυπνά στις 6 το πρωί για να πάει στο γυμναστήριο. Η αλήθεια είναι ότι μου αρέσουν τα κέικ και τα ζυμαρικά, ένα ποτήρι κρασί και περιστασιακά, ένα τσιγάρο. Η συμβουλή μου είναι: να τρώτε καλά, να πίνετε, να κάνετε καλό σεξ – και να γελάτε πολύ. Τα υπόλοιπα έρχονται από μόνα τους».

Μάλιστα, σημείωσε πως είναι  χαρούμενη που τα περιοδικά δεν ρετουσάρουν πλέον τις φωτογραφίες τόσο πολύ και πως το κοινό μαθαίνει να αγαπά τις μικρές ατέλειες των αστέρων. 

Αναφορικά με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών, η Μόνικα παραδέχθηκε πρόσφατα πως η ισχυρή γυναικεία παρουσία στη φετινή τελετή, είναι ένα «σημάδι των καιρών». 



Όπως δήλωσε στο WWD: «Ως παιδί, συνήθιζα να θαυμάζω τις μεγάλες ιταλίδες κυρίες, όπως τη Σοφία Λόρενα, την Σιλβάνα Μονγκάνο και την Μόνικα Βίτι, αλλά εκείνη την εποχή, όσον αφορά στους ηθοποιούς σε όλο τον κόσμο, ανεξάρτητα από την ομορφιά και το ταλέντο, ήταν δύσκολο να συνεχίσουν την καριέρα τους μετά τα 40. Και τώρα τα πράγματα αλλάζουν. Ζω στη Γαλλία, όπου υπάρχουν απίστευτοι ηθοποιοί, όπως η Ιζαμπέλ Χούπερτ, η Κατρίν Ντενέβ και στην Αγγλία έχετε την Έλεν Μίρεν και την Τζούντι Ντετς. Στον Τζέιμς Μποντ, παρόλο που εμφανίστηκαν μόνο για 15 λεπτά, ήταν τόσο ισχυρή η αντίδραση στο ρόλο, επειδή ήταν η πρώτη φορά στην ιστορία που ο Τζέιμς Μποντ κρατούσε στα χέρια του μια ώριμη γυναίκα». 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top