Μόνο στο star.gr: ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ στην αθηναϊκή νύχτα ο Αντώνης Ρέμος!

Πού θα εμφανιστεί ο καλλιτέχνης;

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ στην αθηναϊκή νύχτα ο Αντώνης Ρέμος!

Ήταν ο πρώτος χειμώνας μετά από 8 σεζόν που «απαρνήθηκε» τη νυχτερινή Αθήνα και επέστρεψε στην πατρίδα του και πόλη στην οποία έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα.

Ο Αντώνης Ρέμος από τον Οκτώβριο εμφανιζόταν σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης μαζί με τον Χρήστο Δάντη, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα με πολύ λαϊκό, αλλά και πιο… ροκ στοιχείο, βάζοντας «φωτιά» στη νύχτα της συμπρωτεύουσας.

Μάλιστα, δεν ήταν και λίγες οι φορές που οι εμφανίσεις του καλλιτέχνη αποτέλεσαν αφορμή για πολλούς Αθηναίους να περάσουν ένα Σαββατοκύριακο στη νύμφη του Βορρά, προκειμένου να απολαύσουν το πρόγραμμα που «έσπασε» ταμεία.

Και μιας και είναι γνωστό ότι «ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει», το «σχήμα όπως είναι» μπαίνει στο αεροπλάνο και «μετακομίζει» Αθήνα.

Ο Αντώνης Ρέμος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του star.gr, μετά από χρόνια συνεργασίας με τον επιχειρηματία Γιάννη Παπαθεοχάρη στα νυχτερινά του κέντρα θα εμφανιστεί σε νυχτερινό κέντρο της παραλιακής, ιδιοκτησίας του Κώστα Μπερτάκη.

Συγκεκριμένα, ο καλλιτέχνης μαζί με τον Χρήστο Δάντη ξεκινάνε τις (περιορισμένες στον αριθμό) εμφανίσεις τους στο Fantasia στις 31/3. Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Μαρτίου, άλλωστε, είναι και το τελευταίο Σαββατοκύριακο που το κοινό της συμπρωτεύουσας θα διασκεδάσει με το αντρικό δίδυμο.

Στη συνέχεια, και αφού «πάρουν μια ανάσα» θα ξεκινήσουν πρόβες για να χαρίσουν στους θαμώνες του κέντρου της παραλιακής στιγμές αξέχαστες.

Μάλιστα, τον ερχόμενο χειμώνα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Αντώνης Ρέμος αναμένεται να «επιστρέψει» στο νυχτερινό κέντρο – σπίτι του, που όταν είχε πρωτοανοίξει είχε πάρει το όνομά του, τη γνωστή – στους «παλιούς» – «ΑRένα», που πλέον ονομάζεται «Πάνθεον» σε ένα σχήμα που θα έχει να θυμάται για πολλά χρόνια η Αθήνα.

Stay tuned για νεότερα!

 

Ρεπορτάζ: Κάσσι Φιλιππιτζή

email: k.filippitzi@star.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top