Τα δίδυμα τους… τρόμαξαν: Το ΣΟΚ του Κλούνεϊ και της Αμάλ όταν έμαθαν ότι θα αποκτήσουν δύο μωρά!

Σύμφωνα με δημοσίευμα

Σοκ Κλούνει και Αμάλ για δίδυμα

Ήθελαν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους, αλλά περίμεναν ότι θα ακούγεται ένα παιδικό κλάμα μέσα στο σπίτι και όχι δύο, όπως τελικά θα γίνει!

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η Αμάλ Αλαμουντίν θα γίνουν γονείς σε δίδυμα και, αν και αυτή η είδηση χαροποίησε τους θαυμαστές τους – ειδικά μετά τα δημοσιεύματα που ήθελαν το ζευγάρι να είναι ένα βήμα πριν το διαζύγιο – τους ίδιους τους… τρόμαξε!

«Όταν ο Τζορτζ και η Αμάλ ανακάλυψαν ότι περίμεναν δίδυμα, έμειναν έκπληκτοι αλλά φοβήθηκαν κιόλας γιατί και οι δυο είχαν πει ότι ένα παιδί ήταν αρκετό» αποκάλυψε άνθρωπος του περιβάλλοντός τους στο περιοδικό People.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο 55χρονος ηθοποιός είναι «ενθουσιασμένος, αλλά νευρικός», καθώς ο ίδιος ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον γιο και την κόρη του. «Είναι ενθουσιασμένος για τα παιδιά, αλλά έχει και αρκετή νευρικότητα για το θέμα της πατρότητας» σύμφωνα με πηγή.

Μάλιστα, «το θέμα των διδύμων τους σόκαρε αρχικά, όταν όμως έμαθαν ότι θα αποκτήσουν ένα αγόρι και ένα κορίτσι, αυτό τους έκανε πολύ χαρούμενους…» πρόσθεσε άτομο του περιβάλλοντός τους.

Από την άλλη, το Us Weekly αναφέρει ότι η δικηγόρος έχει ήδη επιλέξει τόσο το νοσοκομείο του Λονδίνου, όπου θα έρθουν τα παιδιά τους στον κόσμο αυτό το καλοκαίρι, όσο και εναλλακτικό σχέδιο με αντίστοιχο μαιευτήριο στην πόλη της Νέας Υόρκης, σε περίπτωση που χρειαστεί να ταξιδέψουν.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top