Θέμα star.gr: ΑΥΤΟΙ είναι οι celebrities που έχουν δίδυμα παιδιά- ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Με αφορμή τα δίδυμα που περιμένει η Queen B

Θέμα star.gr: ΑΥΤΟΙ είναι οι celebrities που έχουν δίδυμα παιδιά- ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σίγουρα κάπου πήρε το μάτι σας τη φωτο με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της Μπιγιόνσε, η οποία αποκάλυψε ότι περιμένει δίδυμα με τον Τζέι Ζ.

Με αφορμή λοιπόν αυτό το θέμα, το οποίο έκανε τα ξένα tabloids και όχι μόνο να πάρουν «φωτιά», το star.gr συγκέντρωσε τους celebrities που είναι γονείς διδύμων.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

 

Τζούλια Ρόμπερτς- Ντάνιελ Μόντερ

Το Ιούλιο του 2002 η χολιγουντιανή σταρ παντρεύτηκε τον Ντάνιελ Μόντερ και δύο χρόνια μετά  έφερε στον κόσμο τα δίδυμα Χέιζελ Πατρίσια και Φιννέας "Φιν" Γουόλτερ Μόντερ. Το 2004 η Ρόμπερτς γέννησε το τρίτο τους παιδί, Χένρυ Ντάνιελ Μόντερ. 

Τζένιφερ Λόπεζ- Μαρκ Άντονι

Η Λατίνα σταρ απέκτησε με την πρώην σύζυγό της τα δίδυμα παιδιά τους, Έμα Μάριμπελ και Μαξιμίλιαν Ντέιβιντ ή αλλιώς Emme & Max, που ήρθαν στον κόσμο, στις 22 Φεβρουαρίου 2008. Το ζευγάρι χώρισε το 2011, ωστόσο οι σχέσεις τους παραμένουν άψογες για χάρη των διδύμων. 

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ-Μάθιου Μπρόντερικ

Τα δίδυμα κοριτσάκια  Μάριον Λορέτα Έλγουελ Μπρόντερικ και Ταμπίθα Χόντς Μπρόντερικ της τηλεοπτικής "Κάρι Μπράντσο" από το "Sex and the City" και του συζύγου της ήρθαν στον κόσμο μέσω παρένθετης μητέρας. Το ζευγάρι έχει επίσης έναν μεγαλύτερο γιο, τον Τζέιμς Γουίλκι. 

Ρίκι Μάρτιν 

Ο τραγουδιστής έχει αποκτήσει επίσης δίδυμα αγόρια από παρένθετη μητέρα. Πρόκειται για τους Βαλεντίνο και Ματέο οι οποίοι γεννήθηκαν το 2008. 

Μπραντ Πιτ- Αντζελίνα Τζολί

Το... πρόσφτατα χωρισμένο ζευγάρι εκτός από τα υιοθετημένα παιδιά, έχει αποκτήσει τα δίδυμα Βίβιεν και Νοξ! Τα παιδάκια γεννήθηκαν το 2008 και οι φωταγραφίες τους πωλήθηκαν για 14 εκ. δολάρια στα περιοδικά People και Hello. 

Eπιμέλεια: Στέλλα Αθανασάκη

 

 

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top