ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Σε τεφροδόχο με σχήμα... prozac έβαλαν τις στάχτες της Κάρι Φίσερ!

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Σε τεφροδόχο με σχήμα... prozac έβαλαν τις στά

Σάλο έχουν προκαλέσει στα social media οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, οι οποίες δείχνουν τις στάχτες της Κάρι Φίσερ να μεταφέρονται στην τελευταία της κατοικία μέσα σε μια τεφροδόχο σχήματος χαπιού prozac, του διάσημου ηρεμιστικού χαπιού.

To πρόβλημα της διάσημης ηθοποιού με τις καταχρήσεις ήταν γνωστό σε όλους. Όπως αποκάλυψε η ίδια στην Telegraph, ήταν μόλις 13 ετών όταν άρχισε να καπνίζει μαριχουάνα, ενώ σταδιακά ανέπτυξε πολύ πιο επικίνδυνους εθισμούς σε ναρκωτικά, όπως η κοκαΐνη και το LSD.

Η Φίσερ κατέγραψε τις εφιαλτικές τις εμπειρίες με τα ναρκωτικά στην αυτοβιογραφική νουβέλα της Postcards from the Edge του 1987, η οποία έγινε μπεστ σέλερ και αργότερα γυρίστηκε σε ταινία με πρωταγωνίστρια τη Μέριλ Στριπ.

Aυτός που κρατούσε την γιγαντιαία κάψουλα Prozac ήταν ο αδελφός της ηθοποιού, Τόντ Φίσερ.

Το λευκό και πράσινο ηρεμιστικό, γνωστό σε όλο τον κόσμο για την θεραπεία της κατάθλιψης, προκάλεσε ποικίλα σχόλια και αντιδράσεις.

«Το αγαπημένο αντικείμενο της Κάρι ήταν ένα γιγάντιο χάπι Prozac, το οποίο αγόρασε πριν από χρόνια. Ένα πολύ μεγάλο χάπι», εξήγησε ο αδελφός της στην εκπομπή «Entertainment Tonight», προσθέτοντας ότι είχε συνεννοηθεί προηγουμένως με την ανιψιά του Billie Lourd, την κόρη της ηθοποιού, γι’αυτή την ιδιαίτερη επιλογή.

«Το λάτρευε αυτό το χάπι, το είχε σπίτι της, η Billie κι εγώ σκεφτήκαμε ότι θα της άρεσε να αναπαυτεί σε αυτό», πρόσθεσε ο αδελφός της. «Δεν βρίσκουμε κάτι ανήκουστο. Θα άρεσε στην Κάρι. Ήταν το αγαπημένο της αντικείμενο», δικαιολογήθηκε.

«Έτσι, μητέρα και κόρη θα είναι μαζί, θα είναι μαζί στον παράδεισο, και όλοι εμείς συμφωνούμε», είπε.

Η Κάρι Φίσερ, η οποία πέθανε σε ηλικία 60 ετών, ποτέ δεν έκρυψε ότι ήταν διπολική.

«Χάνεις το κεφάλι σου, είναι ένα τρομερό πράγμα. Αλλά όταν φεύγει, όλα καλά. Κι όλα πάνε καλά γιατί το μέρος του μυαλού σου που έμεινε στη θέση του δεν ξέρει ότι το άλλο έφυγε», είχε δηλώσει η Φίσερ, το 2000, στην δημοσιογράφο Diane Sawyer. 

«Είναι μια χημική δυσλειτουργία η οποία, στις χειρότερες στιγμές, μπορεί να με οδηγήσει στο ψυχιατρείο. Νόμιζα ότι ήμουν τοξικομανής, απλά, γιατί δεν μπορούσα να σταματήσω να παίρνω ναρκωτικά. Αλλά στην πραγματικότητα είμαι μανιο-καταθλιπτική», είχε προσθέσει η αλλοτινή πριγκήπισσα Λέιλα της σειράς Star Wars.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top