ΜΟΝΟ στο star.gr: ΈΤΣΙ θα περάσει ο Σάκης Ρουβάς τις γιορτές!

Τι θα κάνει Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά ο κορυφαίος Έλληνας σταρ;

Πώς θα περάσει ο Σάκης τις γιορτές;

Με τα Χριστούγεννα να είναι προ των πυλών, δεν είναι λίγοι εκείνοι που αρχίζουν να κάνουν τον προγραμματισμό τους για το πώς θα περάσουν αυτές τις μέρες. Εξαίρεση δεν αποτελούν και οι διάσημοι, άρα ούτε και ο Σάκης Ρουβάς!

Μπορεί οι περισσότεροι να σκέφτονται ότι ο κορυφαίος Έλληνας σταρ θα περάσει τις γιορτινές ημέρες στο σπίτι μαζί με την οικογένειά του, την Κάτια Ζυγούλη δηλαδή και τα τέσσερά τους παιδιά, όμως εκείνος έχει… άλλα σχέδια για τις γιορτές του 2016.

Και αυτό γιατί τόσο τα Χριστούγεννα, όσο και η Πρωτοχρονιά του 2017 θα βρουν τον ένα και μοναδικό Σάκη πάνω στην πίστα του Κέντρου Αθηνών, κοντά δηλαδή στην δεύτερή του οικογένεια και κοντά στους θαυμαστές και τις… Ρουβίτσες του, που περιμένουν πώς και πώς να διασκεδάσουν με τις επιτυχίες του και να κάνουν ποδαρικό στο νέο έτος δια στόματος… Σάκη!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του star.gr, οι εμφανίσεις του Σάκη Ρούβα και της Πάολα στο νυχτερινό κέντρο της Πειραιώς τις ημέρες των γιορτών όχι μόνο θα συνεχίσουν κανονικά, αλλά θα είναι ακόμα πιο πολλές και θα χαρίσουν περισσότερο κέφι, χαρά και αξέχαστες στιγμές διασκέδασης στους θαμώνες του μαγαζιού!

Συγκεκριμένα, οι ημερομηνίες λειτουργίας του Κέντρο Αθηνών στις γιορτές θα είναι Παρασκευή 23/12, Σάββατο 24/12, Κυριακή 25/12, καθώς και Παρασκευή 30/1, Σάββατο 31/1, Κυριακή 1/1, ενώ σε «κανονική ροή» θα επιστρέψουν από το πρώτο Σαββατοκύριακο της χρονιάς, οπότε και οι θαυμαστές θα μπορούν να τους απολαύσουν ως είθισται μέχρι στιγμής, δηλαδή κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

 

Ρεπορτάζ: Κάσσι Φιλιππιτζή

email: k.filippitzi@star.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top