Κουκουλοφόροι ξυλοκοπήσαν και απείλησαν με μαχαίρι μαθητές σε εκδρομή

ΔΕΙΤΕ το ρεπορτάζ του STAR

Σε εφιάλτη μετατράπηκε η τριήμερη εκδρομή στο Βόλο για 29 μαθητές σχολείου της Ηλείας, καθώς δέχθηκαν απρόκλητη επίθεση από ομάδα κουκουλοφόρων. Μάλιστα τους απείλησαν με μαχαίρι και ξυλοκόπησαν δύο μαθητές. Συγκλονιστικές καταγγελίες έκανε στο STAR και τον Γιάννη Σωτηρόπουλο η πρόεδρος του χωριού, Oλυμπία Κατσαμπούλα.

«Μίλησα με τον έναν τραυματισμένο μαθητή και μου είπε ότι τα χτυπούσαν με μπουνιές, στο στομάχι, στο κεφάλι, στο λαιμό, τους έβγαλαν μαχαίρι. Θα μπορούσαν να είχαν πάρει πιο άσχημη τροπή τα πράγματα..», αναφέρει η ίδια.

Το σοβαρό περιστατικό βίας κατά μαθητών έγινε την Πέμπτη το βράδυ σε ένα τα πιο κεντρικά σημεία του Βόλου, στο πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου και μάλιστα παρουσία των τεσσάρων εκπαιδευτικών, που τα συνόδευαν.

«Τα παιδιά περπατούσαν ανέμελα, ήταν περίπου 20 άτομα, 2-3 με κουκούλες, ένας με μαχαίρι. Βρίζανε, πειράζανε κοπέλες και προσπάθησαν να τους κλέψουν τα κινητά. Ας κάνουν κάτι οι αρχές με αυτούς, λένε ότι τους ξέρουν γιατί τους αφήνουν ανεξέλεγκτους...», προσθέτει η κυρία Κατσαμπούλα.

Δύο μαθητές μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι στο νοσοκομείο του Βόλου και αφού υποβλήθηκαν σε εξετάσεις στη συνέχεια αποχώρησαν. Το επεισόδιο φαίνεται να έχει προβληματίσει τις Αρχές, καθώς υπάρχει αυξημένη κίνηση στη Μαγνησία λόγω των σχολικών εκδρομών.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top