Αποκλειστικό STAR: Ανατροπή στην υπόθεση της 44χρονης Ειρήνης

Δείτε το βίντεο

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη μυστηριώδη υπόθεση θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη, η οποία  βρέθηκε νεκρή στη λίμνη Τριχωνίδα. Νέος μάρτυρας κλειδί ρίχνει φως σε άγνωστες πτυχές της υπόθεσης. 

«Στο ΑΤΜ της Καλλιθέας, Γέρακα με Αγία Παρασκευή ήταν η άτυχη Λαγούδη κι έκανε συναλλαγές. Δεν έκανε ανάληψη από ότι είδα. Είχε ένα χαρτί κι έκανε μεταφορές, ενημερώσεις.. Έκανε δυο τρεις φορές..» είπε ο αυτόπτης μάρτυρας αποκλειστικά στο STAR και τον Βαγγέλη Γκούμα!

Σ' αυτή τη νέα αποκαλυπτική  μαρτυρία.... οι συγγενείς της Ειρήνης Λαγούδη ελπίζουν να βρουν απαντήσεις σχετικά με το μυστηριώδη θάνατο της 44χρονης μητέρας τριών παιδιών. Ο ίδιος άνθρωπος που την είδε σε ΑΤΜ του Γέρακα,  την άκουσε και να διαπληκτίζεται με κάποιον άνδρα...

«Συνομιλούσε προφανώς ο φίλος της ο γ... πάλι εκεί κοντά, σ εκείνο το σημείο, σ' ένα κτίριο απ έξω. Κάποια επίπληξη της έκανε, από ότι κατάλαβα, με ανήσυχο ύφος αυτός....»

ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Την ίδια ώρα σε δύο πρόσωπα κλειδιά στρέφονται οι έρευνες της αστυνομίας , αλλά και οι συμπληρωματικές καταθέσεις από το στενό της περιβάλλον...

Τα δυο πρόσωπα, τα οποία είδαν την Ειρήνη τη μοιραία ημέρα, έχουν αναγνωρισθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, από την αστυνομία και έχουν κληθεί για νέες καταθέσεις.

Η Ειρήνη ήταν αγωνίστρια της ζωής και ταγμένη στο μεγάλωμα των παιδιών της. Την ίδια μέρα του θανάτου της είχε αγοράσει γλυκά και άλλα εδέσματα και προετοίμαζε πάρτι για την επόμενη μέρα, λόγω της ονομαστικής εορτής του γιού της.

Την επόμενη εβδομάδα πραγματογνώμονες της οικογένειας της Ειρήνης αναμένεται να φτάσουν στο Αγρίνιο, προκειμένου  να εξετάσουν το αυτοκίνητο της άτυχης γυναίκας.

 

Δείτε το αποκλειστικό θέμα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR στο βίντεο...
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top