Ραντεβού θανάτου στην οδό Μασσαλίας – Η πιο σκληρή πιάτσα ναρκωτικών

Αυτοψία Star σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα περάσματα της πόλης

H κάμερα του Star μπήκε σε μια από τις σκληρές πιάτσες ναρκωτικών της Αθήνας που βρίσκεται στα «πόδια» του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου , της Νομικής και του πνευματικού κέντρου της Αθήνας.

Σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα περάσματα της πόλης, ανάμεσα στα πιο εμβληματικά κτήρια της Αθήνας, υπάρχει το πάρκο της ανομίας, η πιο σκληρή πιάτσα του θανάτου βρίσκεται στην οδό Μασσαλίας.

Ζωντανοί νεκροί, παρατημένοι στο έλεος της τύχης τους. Κρυμμένοι πίσω από τις φυλλωσιές κλείνουν τα deal που τους οδηγούν στον αργό και βασανιστικό θάνατο. Τα αλισβερίσια των σκληρών ναρκωτικών έχουν αλλάξει πιάτσα και πλέον γίνονται φόρα παρτίδα στο παρκάκι του πνευματικού κέντρου  της πρωτεύουσας, γύρω από τα κτίρια του Πανεπιστημίου, της Νομικής Σχολής και της Εθνικής Βιβλιοθήκης.

Οι εικόνες που κατέγραψε η κάμερα του Star, δείχνουν τη σκοτεινή πλευρά της στολισμένης κατά τα’ άλλα Αθήνας. Στολισμένη με λαμπιόνια αλλά σίγουρα όχι με ευαισθησία για αυτά τα ανθρώπινα ναυάγια.

Κάποτε το επίκεντρο των ναρκωτικών ήταν η οδός Τοσίτσα, όταν όμως διαλύθηκε οι χρήστες μοιράστηκαν στο Πεδίον του Άρεως και την Οδό Μασσαλίας:

Άλλες «σκληρές» πιάτσες διακίνησης και χρήσης είναι στην:

1) Ομόνοια
2) Πλ.Κάννιγος
3) Πλ.Βάθης
4) Mενίδι
5) Εξάρχεια

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top