Βρέθηκε ο φοιτητής που είχε ανοίξει φάμπρικα πουλώντας εργασίες στο Πανεπιστήμιο Πατρών

Μαίνεται ο σάλος από τους 106 φοιτητές που παρέδωσαν την ίδια εργασία

Πιάστηκε ο εγκέφαλος της μαζικής αντιγραφής στην Πάτρα

Η μαζική αντιγραφή στο Πανεπιστήμιο Πατρών με τους 106 φοιτητές που παρέδωσαν την ίδια εργασία και που προκάλεσε σάλο, οδήγησε και στον εντοπισμό του… «εγκέφαλου» της φάμπρικας που λειτουργούσε στο πανεπιστήμιο με τις πληρωμένες εργασίες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ειδήσεις», πρόκειται για φοιτητή, ο οποίος συνεργάζεται με φροντιστήριο της πόλης, το οποίο και εκπονεί πανεπιστημιακές εργασίες.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η ταυτότητα του φοιτητή αποκαλύφθηκε από τις «απολογίες» των συμφοιτητών του, οι οποίοι κατέθεσαν για το περιστατικό στη γενική συνέλευση του τμήματος και κατέθεσαν εγγράφως από πού είχαν προμηθευτεί την εργασία.

Σύμφωνα μάλιστα με το πόρισμα του τμήματος, ο νεαρός πούλησε την εργασία αρχικά σε 20 άτομα στην τιμή των 100 ευρώ έκαστος, γεγονός που του βγήκε ξινό, αφού το φαινόμενο πήρε ανεξέλεγκτες διαστάσεις και οι διορθωτές διαπίστωσαν την αντιγραφή.

Η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Πατρών θα αποφασίσει για το τι μέλλει γενέσθαι με τον συγκεκριμένο φοιτητή, ο οποίος κινδυνεύει με αποκλεισμό για τρεις περιόδους από εξεταστικές ακόμα και με την οριστική διαγραφή του από το τμήμα.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top