Οι Τζιχαντιστές στην πόρτα μας-«Πυρήνες» του ISIS στα Βαλκάνια

Είναι η χώρα μας στον χάρτη τους;-Γίνεται στόχος όποιος βοηθά τους Αμερικανούς

Ένας ιστός Τζιχαντιστών έχει απλωθεί γύρω από την χώρα μας με απρόβλεπτες συνέπειες για την ευρύτερη Βαλκανική Χερσόνησο. Πέντε  περιοχές περιμετρικά της χώρας έχουν αιματοκυλίσει οι  μαχητές του Ισλαμικού Κράτους. Η Ελλάδα μπαίνει στο κάδρο των  ακραίων φονταμενταλιστών;

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ;

Κοσσυφοπέδιο, Βοσνία, Αλβανία Λιβύη και Αίγυπτος. Περιοχές όπου είτε  έχουν αιματοκυλίσει οι Τζιχαντιστές, είτε αναμένουν την εντολή για να σπείρουν το θάνατο. Απειλείται η χώρα μας από  αυτό το ακραίο ισλαμικό  παραλήρημα.

«Σίγουρα και στην Ελλάδα υπάρχουν πυρήνες τέτοιοι και ειδικά μέσω Αλβανίας. Υπάρχουν χωριά στην Αλβανία και στο Κόσσοβο που έστελναν  Αλβανούς μουσουλμάνους στην Συρία. Αυτοί επέστρεψαν. Προφανώς δεν θα πάνε στις εκκλησίες και στα τζαμιά να προσευχηθούν αλλά θα κοιτάξουν να επενδύσουν εδώ την πολεμική τεχνογνωσία που απόκτησαν στα πεδία μαχών της Συρίας», δήλωσε στο Star ο Σταύρος Καρκαλέξης, ιστορικός-αμυντικός αναλυτής.

ΘΥΛΑΚΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΑΣ

Φανατικοί σαλαφιστές  γινονται τζιχαντιστές σε μια νύχτα σε χωριά της Βοσνίας  Όπως ο Αμπού Μουχαμαντ, που στέλνει κήρυγμα μίσους:

«Θυμηθείτε τον τελευταίο πόλεμο στη Βοσνία, και πως η κυβέρνηση μαζί με τους συμμάχους προετοίμασαν την γενοκτονία στην Σρεμπρένιτσα  και πολλές άλλες γενοκτονίες,σκοτώνοντας πολλούς μουσουλμάνους και  βιάζοντας τις μουσουλμάνες αδερφές μας».

«Στο σημείο που έχουμε φτάσει και αν η Τουρκία ξανανοίξει την κάνουλα του προσφυγικού, σίγουρα τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Μπορείς να ελέγξεις κάποιες χιλιάδες ανθρώπων, αλλά όχι εκατομμύρια», τόνισε στη συνέχεια ο Σταύρος Καρκαλέξης.

ΟΠΟΙΟΣ ΒΟΗΘΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ  ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΧΟΣ

«Εδώ έχουμε μια πολιτική δίκοπο μαχαίρι για την Ελλάδα. Αφενός υπάρχουν εξοπλιστικές ανάγκες που οδηγούν την Ελλάδα σε προσέγγιση με τις ΗΠΑ για προμήθεια οπλικών συστημάτων, αλλά η Ελλάδα μπαίνει έτσι όλο και πιο ζωηρά στο κάδρο των επόμενων στόχων του ISIS» πρόσθεσε ο κςς Καρκαλέξης.

Η ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ «ΜΟΝΑΧΙΚΩΝ» ΛΥΚΩΝ

Σε ολόκληρη την Ευρώπη οι ύποπτοι για τρομοκρατικά χτυπήματα είναι δεκάδες χιλιάδες, γεγονός που καθιστά αδύνατη την συστηματική  παρακολούθηση όλων αυτών από τις αντιτρομοκρατικές υπηρεσίες, χωρίς να υπολογίζονται οι «μοναχικοί» λύκοι που δρουν αυτόνομα. Πού κρύβονται και που βρίσκουν οπλισμό;

«Στην Γαλλία ειδικότερα υπάρχουν τα προάστια στο Παρίσι  που είναι ουσιαστικά γκέτο έχουν γκετοποιηθεί με αποτέλεσμα εκεί κρύβονται με αποτελεσματικότητα αρκετοί μέσα σε ένα πλήθος συμπαθούντων. Ο οπλισμός προέρχεται κατά κύριο λόγο από εγκληματικές ομάδες οι οποίες εμπορεύονται φορητό οπλισμό εδώ και πολλά χρόνια σε όλη την Ευρώπη, τα αγοράζουν από τα Βαλκάνια από την ανατολική Ευρώπη από τη μέση Ανατολή, υπάρχει αφθονία οπλισμού» δήλωσε στο Star ο Ιωάννης Μιχαλέτος, πολιτικός αναλυτής εθνικής ασφάλειας.

ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ ΣΦΥΡΟΚΟΠΟΥΝ ΤΟΝ ISIS

Απέναντι στον φορητό οπλισμό των μαχητών οι Αιγυπτιακές δυνάμεις βομβάρδισαν στο Σινά την παραφυάδα του Ισλαμικού κράτους Βιλαγιάτ Σινάα,η οποία ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στο μοναστήρι της Αγίας Αικατερίνης την Τρίτη του Πάσχα.Αποτέλεσμα των χερσαίων και αεροπορικών επιχειρήσεων ήταν ο θάνατος 19 μαχητών, ανάμεσά τους και 3 ηγετικά στελέχη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top