ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ: Ο αδερφός του Σώρρα ΞΕΣΠΑ στο Star

Πρωτοπαλίκαρο του Σώρρα ο κατηγορούμενος για την δολοφονία της Θώμης Κουμπούρα στη Λαμία

Οι αρχές πιστεύουν ότι ο Αρτέμης Σώρρας κρύβεται έχοντας τη βοήθεια  εμπίστων ανθρώπων του Τα δυο του αδέρφια και ο ξάδερφος του στην Πάτρα ήταν οι τελευταίοι άνθρωποι που τον είδαν ελάχιστες ώρες πριν την απόφαση του δικαστηρίου που τον στέλνει φυλακή.

Ο Βαγγέλης  Γκούμας συνάντησε ένα από τα αδέρφια του στο Θεριανό Αχαΐας, και στόλισε τον δημοσιογράφο του Star με πολλές βρισιές όπως θα δείτε και στο video.

Να σημειώσουμε, ότι όσοι τον βοηθούν να διαφεύγει της σύλληψης κινδυνεύουν να κατηγορηθούν για υπόθαλψη εγκληματία. Όσοι γνωρίζουν όμως τον Αρτέμη Σώρρα λένε χαρακτηριστικά ότι έχει δίπλα του ανθρώπους που τον υπηρετούν τυφλά. Ένας από αυτούς  ήταν και ο κατηγορούμενος για το φόνο της παιδοψυχίατρου Θώμης Κουμπούρα στη Λαμία. Συστηνόταν μάλιστα ως προσωπική ασφάλεια του Αρτέμη Σώρρα:

«Αυτός που είναι τώρα φυλακή για την δολοφονία της κοπέλας στη Λαμία ήταν το πρωτοπαλίκαρο του Σώρρα. Αυτός χτυπούσε, αυτός έκανε τον μάγκα, αυτός έκανε τα πάντα» δήλωσε στο Star o Γιώργος Αρίστογλου, δημοσιογράφος και πρώην συνεργάτης του Σώρρα.

Λίγο πριν τη δολοφονία της παιδοψυχίατρου ο κατηγορούμενος είχε καθαιρεθεί από την Ελλήνων Συνέλευσις. Αυτό δημιούργησε έκπληξη σε ανθρώπους που ήξεραν τη δράση του φορέα από πρώτο χέρι .Ο κατηγορούμενος έβλεπε τον Αρτέμη Σώρρα σαν Θεό:

«Όταν πήρε το χαρτί το πληρεξούσιο που του έδωσε ο Αρτέμης και του είπε ότι με αυτό το χαρτί τώρα πλέον δεν καταλαβαίνεις τίποτα, πίστευε ότι είναι παντοδύναμος και ότι μπορούσε ακόμα και να σκοτώσει και να μην του κάνουν τίποτα!» δήλωσε στο Star o Γ.Παπαγεωργίου, πρώην στέλεχος της «Ελλήνων Συνέλευσις».

Την νύχτα του φόνου ο κατηγορούμενος τηλεφώνησε σε αριθμό που ανήκει στον επικεφαλής των «Ελλήνων Συνέλευσις».

Ο ΑΦΡΑΓΚΟΣ ... «ΚΡΟΙΣΟΣ» ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΜΕΓΑΛΕΙΑ

Ο Γιώργος Αρίστογλου συνάντησε τον Αρτέμη Σώρρα το 2014.Ο σωτήρας της Ελλάδας ήθελε να έχει το δικό του ραδιόφωνο στο διαδίκτυο.Το «Σώρραςfm». Μόνο που όταν χρειάστηκαν χρήματα δεν είχε ούτε ένα ευρώ να δώσει:

«Δεν είχα να πληρώσω το stream για 276 ευρώ και μου το κόψανε. Και αντί να μου πει “θα σου δώσω όσα θέλεις” άρχισε να με εκβιάζει παρουσία 10 ατόμων!» δήλωσε στο Star ο κος Αρίστογλου.

Σύμφωνα  με το με το πόρισμα της εισαγγελέα που άσκησε την ποινική δίωξη για εγκληματική οργάνωση  οι περίφημες μετοχές της τράπεζας ανατολής είναι προϊόν απατής  και πωλούνται και  στο διαδίκτυο εκτος από το Μοναστηράκι ως αναμνηστικές.Ο Αρτέμης Σώρρας πήγε μάλιστα σε ΔΟΥ για να ρωτήσει ποιος είναι ο φόρος για να τις δωρίσει .Όταν του είπαν 13 εκατομμύριο ευρώ ...εξαφανίστηκε.

Οι οπαδοί του συνεχίζουν πάντως παρά τις αποκαλύψεις να μοιράζουν φυλλάδια σε πολλές πόλεις της Ελλάδας προσπαθώντας να πείσουν οτι τα λεφτά Σώρρα υπάρχουν.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top