ΑΝΕΒΑΣΤΕ το βίντεο σας στον ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ διαγωνισμό του star.gr και κερδίστε μετρητά! ΔΕΙΤΕ αναλυτικά τι πρέπει να κάνετε

Δείτε ποιοι είναι οι ΤΡΕΙΣ πρώτοι νικητές

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη εβδομάδα του διαγωνισμού που διεξάγει το Star.gr και βραβεύει με χρηματικό ποσό τα video των αναγνωστών, που έχουν συγκεντρώσει τα περισσότερα likes. Οι τρεις πρώτοι νικητές έχουν ανακοινωθεί. Στο video θα δείτε τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να στείλετε κι εσείς το δικό σας video.

Η ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Η ...αγάπη της γάτας της για το ποδόσφαιρο την έκανε νικήτρια του εβδομαδιαίου διαγωνισμού του star.gr με έπαθλο 300 ευρώ. Η Αγγελική Μαρκάκη, έστειλε το βίντεο της στο site, συγκέντρωσε τα περισσότερα likes μέσω facebook, από τους αναγνώστες και πήρε το χρηματικό ποσό. Είναι άνεργη και τα χρήματα αυτά θα τα διαθέσει για την 17χρονη κόρη της.

Ο Άκης Πάνου είναι ο αναγνώστης που κέρδισε το δεύτερο βραβείο των 150 ευρώ, χάρη στην αντίδραση της σκυλίτσας του Άρισας στη ...θέα ενός Άγιου Βασίλη που παίζει μουσική.

Η Βασιλική Παπακωνσταντή είναι η τρίτη νικήτρια. Κέρδισε 100 ευρώ για το βίντεο που έστειλε στο star.gr και δείχνει με χιουμοριστικό τρόπο την ιστορία αγάπης που ζει, πίσω από το Ταζ Μαχάλ.

Ο τρόπος για να διεκδικήσει κάποιος τα χρηματικά ποσά είναι απλός. Μπαίνεις στο star.gr, δεξιά υπάρχει το μπάνερ «Εβδομαδιαίος διαγωνισμός. Ανέβασε το video σου και κέρδισε μετρητά», κάνεις κλικ και εκεί μπορείς να διαβάσεις όλες τις λεπτομέρειες του διαγωνισμού. Να πατήσεις το μωβ μπάνερ και να ανεβάσεις το δικό σου video. Να κάνεις scroll για να ψηφίσεις το video που σου αρέσει περισσότερο. Τα τρία από αυτά που θα συγκεντρώσουν τα περισσότερα likes μέσω facebook θα πάρουν τα χρηματικά ποσά αυτή την εβδομάδα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top