«Ραντεβού θανάτου» για τον συνταξιούχο ταχυδρόμο στη Ζάκυνθο

Τον πυροβόλησαν από πολύ κοντινή απόσταση – Βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του

Δείτε στο video το χρονικό της υπόθεσης

 

Τα κίνητρα και τον δράστη του άγριου εγκλήματος στη Ζάκυνθο με θύμα έναν 70χρονου συνταξιούχο ταχυδρόμο αναζητούν οι Αρχές.

Ο άτυχος άνδρας ο οποίος ήταν πατέρας δυο ανήλικων παιδιών, βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του στην περιοχή Βολίμες. Ο δράστης (ή οι δράστες) τον πυροβόλησαν με κυνηγετικό όπλο με το άψυχο σώμα του να φέρει τραύματα στο πρόσωπο, τα χέρια και τη θωρακική χώρα.

«ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ» ΓΙΑ ΤΟΝ 70ΧΡΟΝΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ;

 

Ένα από τα σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές είναι ο άτυχος 70χρονος να είχε «ραντεβού θανάτου» με τον δολοφόνο του, τον οποίο και δεν αποκλείεται να γνώριζε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άγρια δολοφονία συνταξιούχου ταχυδρόμου στη Ζάκυνθο – Τον πυροβόλησαν στο κεφάλι

Σύμφωνα με το imerazante.gr, ο  δράστης ή δράστες της ανθρωποκτονίας, φαίνεται πως περίμεναν την κατάλληλη ευκαιρία να «γαζώσουν» το παρμπρίζ του αυτοκινήτου του 70χρονου.

Αυτή τους δόθηκε, όταν ο άτυχος συνταξιούχος σταμάτησε με το αυτοκίνητό του σε ένα κεντρικό σημείο της επαρχιακής οδού Ζακύνθου – Βολιμών που έμοιαζε με μικρή αλάνα.

Ο εκτελεστής ή οι εκτελεστές τον πλησίασαν και τον σκότωσαν, ενώ αμέσως τον εγκατέλειψαν και τράπηκαν σε φυγή.

Κανείς στην περιοχή δεν κατάλαβε τίποτα την ώρα του εγκλήματος.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΑΓΡΙΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ – Ο 70ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙ

 

O συνταξιούχος ταχυδρόμος βρέθηκε νεκρός από πυροβολισμούς μέσα στο αυτοκίνητό του στις 09:30 το βράδυ της Κυριακής. Το όχημά του ήταν σταθμευμένο στο πλάι του δρόμου λίγο πιο πάνω από το Αρετάκειο Δημοτικό Σχολείο , κοντά στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία.

Το άψυχο σώμα του εντοπίστηκε μέσα σε μια λίμνη αίματος από διερχόμενο οδηγό ταξί που πάγωσε όταν διαπίστωσε τι είχε συμβεί και αμέσως ενημέρωσε την αστυνομία.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συνταξιούχος είχε δεχθεί πυροβολισμούς από κυνηγετικό όπλο και έφερε τραύματα στο πρόσωπο, στα χέρια αλλά και στη θωρακική χώρα. Επίσης, πως ο ίδιος προσπάθησε να προφυλαχθεί από τους πυροβολισμούς που δέχθηκε από κοντινή απόσταση.

Σύμφωνα με την πρώτη εικόνα έφερε σκάγια στο αριστερό ημιθωράκιο και στο αριστερό του μάγουλο, ενώ διαπιστώθηκε πως υπήρχαν αμυντικά τραύματα στην παλάμη του, που έβαλε για να προστατευτεί.

Αμέσως στο σημείο έφτασε η Αστυνομία αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου τον μετέφερε νεκρό στο νοσοκομείο. Το αυτοκίνητό του έχει μεταφερθεί στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ζακύνθου όπου ελέγχεται εξονυχιστικά για τυχόν ευρήματα που θα οδηγήσουν στην ταυτότητα του δράστη ή δραστών.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top