Βίντεο-ντοκουμέντο: Ληστές αρπάζουν χρηματοκιβώτιο καταστήματος σε 7 λεπτά! «Ήταν αδίστακτοι»

Μπήκαν σε μαγαζί με χαλιά, αλλά είχαν στόχο μόνο τα λεφτά - Τι είπε ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού στο Star

Με κλεμμένο αυτοκίνητο άγνωστοι κουκουλοφόροι εισέβαλαν τα ξημερώματα της Τρίτης σε κατάστημα με χαλιά στον Κολωνό.

Η κάμερα ασφαλείας του καταστήματος κατέγραψε συγκλονιστικές εικόνες. Όπως μπορείτε να δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ του Star, οι κακοποιοί φορώντας κουκούλες και γάντια φτάνουν μπροστά στο κατάστημα. Προσπαθούν με κάθε τρόπο να ανοίξουν τη βάρια σιδερένια πόρτα. Δεν τα καταφέρνουν. Κάνοντας όπισθεν με το κλεμμένο αυτοκίνητο για αρκετές φορές πάνω στην πόρτα καταφέρνουν να την παραβιάσουν. Η πόρτα πέφτει και οι διαρρήκτες μπαίνουν στο εσωτερικό του μαγαζιού. Στην συνέχεια φορτώνουν το χρηματοκιβώτιο στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου και απομακρύνονται. Ένα δεύτερο λευκό αυτοκίνητο τους ακολουθεί.

«Ήταν αδίστακτοι, ήταν οργανωμένοι, μέσα σε… επτά λεπτά μπήκαν μέσα στο κατάστημα, πήραν το χρηματοκιβώτιο και έφυγαν. Με το που μπήκαν μέσα στο μαγαζί πήγαν κατευθείαν στο χρηματοκιβώτιο, άρα πιστεύω ότι ή είχαν κάποια πληροφορία ή είχαν έλθει σαν πελάτες. To χρηματοκιβώτιο είχε μέσα ένα σεβαστό ποσό και κάποια σημαντικά έγγραφα του καταστήματος», είπε ο ιδιοκτήτης στο Star.

Η αστυνομία αναζητά τους δράστες, ενώ το αυτοκίνητο με το οποίο παραβίασαν την πόρτα του καταστήματος βρέθηκε καμένο στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top