ΚΑΡΕ-ΚΑΡΕ η ένοπλη ληστεία σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στη Μεταμόρφωση

Είκοσι ένα δευτερόλεπτα κράτησε η ληστεία

Είκοσι ένα δευτερόλεπτα κράτησε η ληστεία σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στη Μεταμόρφωση. Ο ένοπλος ανάγκασε τον ιδιοκτήτη, την υπάλληλο και δύο ακόμη άτομα να πέσουν στο πάτωμα. Άρπαξε το ταμείο και με γρήγορες κινήσεις εξαφανίστηκε.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο, ο κουκουλοφόρος ληστής εισβάλει με προτεταμένο το όπλο στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ στη Μεταμόρφωση. Φωνάζει στο ιδιοκτήτη και τρία ακόμη άτομα να πέσουν στο πάτωμα και κινείται προς τον πάγκο. Κοιτάζει και με μια κίνηση του όπλου του αναγκάζει τον επιχειρηματία να σηκωθεί και να του δώσει το κουτί του ταμείου. Κοιτάζει τα χρήματα, το κλείνει και φεύγει.

Η ληστεία έγινε λίγο μετά τις δέκα το βράδυ της Δευτέρας, την ώρα που ο ιδιοκτήτης και η υπάλληλος ετοιμάζονταν να κλείσουν. Δεν είχαν προλάβει να πάρουν τα χρήματα από το ταμείο, περίπου 1.200 ευρώ. Στο πρακτορείο βρίσκονταν δύο ακόμη άτομα.

Όταν ο ένοπλος βγήκε από το πρακτορείο ο ιδιοκτήτης και ένας άνδρας πήγαν προς την έξοδο, αλλά δεν κατάφεραν να δουν πως διέφυγε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top